Survivor’un efsanesi Barış Telli’nin hayatı film oluyor!

Survivor’un efsanesi Barış Telli’nin hayatı film oluyor!
Türkiye'nin unutulmaz Survivor yarışmacısı Barış Telli'nin hayatı artık beyaz perdede izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

"Hayatla Barış" adını taşıyacak olan bu film, milli sporcu Barış Telli'nin olağanüstü yaşam öyküsünü anlatmaya hazırlanıyor. Ve bu efsane ismi canlandıracak olan oyuncu ise Taner Ölmez olarak belirlendi.

Geçtiğimiz yıl Survivor programında gösterdiği üstün performansla izleyicilerin gönlünde taht kuran Barış Telli'nin zorlu mücadelelerle dolu yaşamı, "Hayatla Barış" filmiyle anlatılacak. Türkiye ve dünya genelinde "Ampute Messi" olarak tanınan Telli'nin çocukluk yıllarından itibaren yaşadığı talihsiz kazadan itibaren hayatının dönüm noktaları, ilk afişi yayınlanan filmle beyaz perdeye aktarılacak.

Başrolde Taner Ölmez'in yer alacağı filmde, Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu gibi birbirinden başarılı isimler de kadroda yer alacak.

Caner Erzincan ve Koray Yeltekin'in senaryosunu kaleme aldığı film, 23 Şubat 2024 tarihinde seyirciyle buluşacak. Yönetmen koltuğunda ise Ekin Pınar'ın oturduğu filmin müziklerinde ise Fahri Atakoğlu imzası bulunuyor.

65c1ed3aa86a8221.webp

65c1da471cd22357-w1200xh1751.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar