Survivor'dan elenen isim belli oldu

Survivor'dan elenen isim belli oldu
Acun Ilıcalı Survivor'da elenen ismi açıkladı. Survivor All Star'da dün eleme gecesi heyecanı yaşandı. Bu haftanın eleme adayları Barış, Gizem, Parviz ve Ayşe oldu. Nefes kesen haftada adaya veda eden isim belli oldu. Öte yandan ünlüler ve gönüllüler takımı, ödül oyununda kıran kırana yarıştı. Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? soruları da yanıt buldu.
12 Nisan Survivor All Star''dan elenen isim Barış mı, Gizem mi, Parviz mi, Ayşe mi oldu? 12 Nisan günü hangi isim adaya veda etti? Survivor adaya kim veda etti? İşte son dakika bilgiler...
 
Survivor All Star 2022 dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Survivor''da bir eleme heyecanı daha yaşandı. Survivor''da konsey toplandı ve gecenin sonunda bir kişi daha adaya veda etti. Konsey öncesinde ödül oyunu oynandı. İftar sofrası ve lunapark ödülü için yarışan ünlüler ve gönüllüler takımı kıyasıya mücadele etti.
 
ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?
 
İsabetli atış gerektiren, nefes kesen oyunun sonucunda ödülün kazananı 2-0 ile Ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımı yemeğin tadını çıkardı. Lunaparkta gösteriler ve çeşitli oyunlarla doyasıya eğlendiler.
 
DOKUNULMAZLIK OYUNU
 
Hikmet ve Sude performanslarına göre gönüllüler takımının, Nagihan ile Adem de ünlüler takımının dokunulmazı oldu. Önceki dokunulmazlık oyunlarının hepsinde gönüllüler galip gelmiş; eleme adayları Ünlüler takımından Barış, Gizem ve Parviz olmuştu. Son oyunu kaybeden Gönüllüler takımında yazılan isimler sonrası Yağmur ile Ayşe aynı oyu alınca, açık oylamaya gidildi. Oylama sonrasında gönüllülerden dördüncü ve son gitme adayı oy çokluğu ile Ayşe seçildi.
 

 
SURVİVOR''DA KİM ELENDİ?
 
Acun Ilıcalı, SMS sıralaması sonuçlarına göre Survivor''a veda eden ismi açıkladı. Survivor''da elenen isim Gizem oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar