Survivor'da elenen ismi Acun Ilıcalı açıkladı

Survivor'da elenen ismi Acun Ilıcalı açıkladı
Survivor All Star'da eleme gecesi heyecanı yaşandı. Bu haftanın eleme adayları Yasin ve Birsen'in ardından üçüncü isim Mert oldu. Son isim de Batuhan'ın seçimi ile Barış eleme adayı oldu. Nefes kesen haftada adaya veda eden isim belli oldu.
9 Mart Survivor''ı kim kazandı? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? soruları yanıt buldu. Acun Ilıcalı konseyde duyurdu. Survivor All Star 2022 dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışma Survivor''da bir eleme heyecanı daha yaşandı. Survivor''da konsey toplandı ve gecenin sonunda bir kişi daha adaya veda etti.
 
Survivor All Star''da iki takım da dokunulmazlığı almak için nefes kesen bir performans sergiledi. Dokunulmazlıkla birlikte, yarışmacıların uzun zamandır beklediği ödül de onları bekliyor olacak.
 
8 MART SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KAZANAN TAKIM
 
Ünlüler ve gönüllüler takımı, ikinci kez dokunulmazlık yarışına çıktı. İlk oyunun kazananı ünlüler olmuştu. Survivor 2022''de 8 Mart akşamı ödülü hamburger olmuştu. Diğer yandan kazanan bir de film keyfi yaşayabilecek. Kadınlar mücadelesinde açık ara farkla gönüllüler takımı oyunu aldı ve ödülden de tadım hakkını elde etti. Erkeklerde de oyunu kazanan gönüllüler oldu ve dokunulmazlıkta gönüller takıma gitti.
 
SURVİVOR ELEME ADAYLARI
 
Bu hafta ilk eleme adayı gönüllüler takımından Yasin oldu. Ünlüler takımından Gizem ve Bora performans sıralamasına göre dokunulmaz seçildi. İkinci eleme adayı da Birsen oldu. Survivor''da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Zorlu parkurda ünlüler ve gönüllüler kıran kırana yarıştı. Oyunu kazanan aynı zamanda iletişim ödülünü de alıyor. Haftanın iletişim ödülü ailelerden gelen mektup oldu.
 
Oyunun kadınlar bölümünde kazanan ünlüler oldu, erkeklerde ise gönüllüler aldı. Dokunulmazlığın ve iletişim ödülünün kazananı gönüllüler oldu. Ada konseyinde dokunulmaz olan isimler açıklandı ve ünlülerden Batuhan ve Sema oldu. Ada konseyi yapıldı: Konseyde en çok oyu Mert alarak eleme adayı oldu.
 
Mert''in ardından son ismi de haftanın dokunulmazı olan Batuhan seçti. Batuhan''ın seçimi ile Barış eleme adayı oldu. Acun Ilıcalı konseyde elenen ismi açıkladı. Yapılan oylama sonucu adaya veda isim Birsen oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar