Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor 4 Mart eleme adayı kim oldu?

Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor 4 Mart eleme adayı kim oldu?
Televizyon ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor'da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyunu kaybeden takım konseyde bir yarışmacıyı eleme potasına gönderdi. Peki Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor 4 Mart eleme adayı kim oldu?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Allstar yarışması devam ediyor. Her hafta dokunulmazlık oyunu oynayan ve adaya gidecek kişilerin belli olduğu yarışmada haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu da dün oynandı. Peki Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor 4 Mart eleme adayı kim oldu?

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Cumartesi günü gerçekleşen konsey toplantısının ardından haftanın ilk eleme adayı Hakan olarak belirlenmişti. Daha sonra ise dünkü ikinci dokunulmazlık oyunu sonucunda kırmızı takımdan bir yarışmacı daha potaya girmeye hak kazandı. Oylama sonucunda, eleme potasına ismi yazılan yarışmacı Mustafa Kemal olmuştu. 4 Mart Pazartesi oynanan üçüncü dokunulmazlık oyununu ise kırmızı takım kazandı.

SURVİVOR 4 MART ELEME ADAYI KİM OLDU?

Kırmızı takım oyunun akşamı düzenlenen konsey toplantısında eleme adayı olarak Batuhan'ı seçti. Bu konsey toplantısının ardından Batuhan, Mustafa Kemal ve Hakan eleme potasında yer alan isimler arasında oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar