Survivor'da Acun'dan beklenen 'kadro değişimi' açıklaması geldi

Survivor'da Acun'dan beklenen 'kadro değişimi' açıklaması geldi
Survivor 15 Nisan gecesi yayınlanan bölümünde, her iki takım dokunulmazlık için kıyasıya mücadele etti. Gecenin sonunda kazanan takım belli olurken Adem'in yaşadığı sakatlık oyuna damga vurdu.
Ünlüler ve Gönüllüler, Survivor''ın ilk dokunulmazlık mücadelesi için karşı karşıya geldi. Nefes kesen oyunda kazanan Ünlüler oldu. Yarışmacılar dokunulmazlık sonrası ada konseyine geldi. Gönüllüler bir eleme adayı daha çıkarmak zorunda kaldı.
 
"SORUNUN CEVABINI SEYİRCİMİZDEN DUYMAK İSTİYORUM"
 
Acun Ilıcalı takımların karışıp karışmayacağıyla ilgili açıklama yaptı. Ilıcalı, "Sayılarda orantısızlık olduğu gibi Barış''ın oynamaması Ünlüler takımında Adem de yok. Adem''in dönüş tarihi bilmiyoruz. Survivor''da bir noktada takım değişikliği defalarca yaptık. Benim şu anda en çok merak ettiğim konu aslında bu sorunun cevabını da seyircimizden duymak istiyorum. İki takım arasında kadrosal değişim olmalı mı? Adem''in sakatlığıyla biraz daha gündeme gelmiş oldu." dedi. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabında konuyla ilgili anket açtığını belirterek "Size bu konuyla ilgili yeni bir bilgi vereceğim" dedi
 
İLK ELEME ADAYI BELLİ OLDU
 
Evrim ilk eleme adayı ve yokluk adasına gidecek isim oldu. Evrim ''Sürgün adasına giderken hiç arkama bakmadan giderdim. Şimdi yokluk adasına gidiyorum. Üstümde çatı yok umurumda değil. Aç kalabilirim evet bu beni ilgilendiriyor. Ama bu da umurumda değil. Beni en çok zorlayacak şey arkadaşlarım. Zor bir gece geçecek." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar