Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu?

Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu?
Survivor kim elendi sorusu bu hafta da programın sıkı takipçilerinin gündemindeki yerini aldı. Programda haftanın ikinci eleme adayı da bu akşam belli olurken gözler haftanın sonunda gerçekleşecek ve adaya veda edecek kişinin açıklanacağı konseye çevrildi. Haftanın iki dokunulmazlığı da gönüllüler takımına gitti. İlk aday Sercan Yıldırım oldu. Peki, Survivor kim elendi, 2. Eleme adayı kim oldu? İşte programdan son gelişmeler…
12 Mart tarihli bölümde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu voleybol maçı ile gerçekleşti. Geriden gelen Gönüllüler takımı öne geçerek haftanın ikinci dokunulmazlığının sahibi olmayı başardı. Öte yandan "Survivor kim elendi, 2. Eleme adayı kim oldu?" soruları da yanıt arıyor.
 
SURVİVOR 12 MART DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
 
Survivor''da yayınlanan yeni bölümde yarışmacılar arasındaki dokunulmazlık mücadelesinde voleybol oyunu oynandı. Büyük bir mücadele verilen oyunu kazanan takım GÖNÜLLÜLER oldu ve dokunulmazlığın sahibi oldu.
 
2. ELEME ADAYI KİM OLDU?
 
Mert Öcal haftanın 2. eleme adayı oldu.
 
SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN YAPILACAK?
 
Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada birleşme partisi ile ilgili tarih verdi. Acun Ilıcalı hızlı eleme sistemine geçildiğini ve birleşme partisinin Mart ayının sonunda yapılacağını duyurdu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar