Survivor Yiğit Poyraz kimdir? Yiğit Poyraz kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?

Survivor Yiğit Poyraz kimdir? Yiğit Poyraz kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?
Survivor All Star yarışmacılarından biri olan Yiğit Poyraz'ın hayatı izleyenler tarafından merak konusu oldu. Peki Survivor Yiğit Poyraz kimdir? Yiğit Poyraz kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?

Survivor Yiğit Poyraz kimdir?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor programının Survivor All Star 2024 sezonu hala devam ediyor. Birçok insanın izlediği programda mavi takımda yer alan Yiğit Poyraz izleyenlerin dikkatini çekti. Birçok kişi yarışmacının hayatını internette araştırıyor. Peki Survivor Yiğit Poyraz kimdir? Yiğit Poyraz kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?

YİĞİT POYRAZ KİMDİR?

26 Aralık 1994 tarihinde Bodrum'da doğan Poyraz, 2009 yılında Robert Kolej'e yatılı olarak kabul edilerek İstanbul'a yerleşti. Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümünde eğitim aldı ve bir yıl boyunca Sydney Üniversitesi'nde değişim programına katıldı.

Basketbol oynamaya 8 yaşında başlayan Yiğit Poyraz, son iki yıldır halalarıyla birlikte İtalyan ve Amerikan markalarının ağırlıklı olduğu tekstil mümessilliği yapmaktadır.

YİĞİT POYRAZ'IN SEVGİLİSİ KİM?

Survivor yarışmasıyla geniş bir kitle tarafından tanınan Poyraz, Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ile bir süredir ilişki yaşamaktadır. Çift, sosyal medya hesaplarından birbirleriyle olan mutlu anlarını sık sık paylaşmaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar