Survivor adasından kim elendi? SMS oylamasıyla belli oldu...

Survivor adasından kim elendi? SMS oylamasıyla belli oldu...
Survivor eleme heyecanı dün akşam izleyiciyle buluştu. Haftanın eleme adayları tek tek belli olurken SMS oy sıralaması ile bir kişi adaya veda etti. Programın 36.bölümünde ünlüler ve gönüllüler iletişim ödülü parkurunda mücadele etti. Oynanan son dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayları Yasin, Gökhan, Evrim ve Aşkım olmuştu. Acun Ilıcalı, ada konseyinde yeni sistem hakkında konuşarak haftada iki kez eleme yapılacağını duyurdu. Survivor All Star elenen yarışmacısı kim oldu, kim gitti? İşte adaya veda eden
Ünlüler gönüller dokunulmazlık oyunu için rekabet ederken iletişim oyunu sonrası eleme adayları merak konusu oldu. Takımlar arasında tansiyon giderek yükselirken haftanın eleme adayı sms oy sıralaması ile Yasin, Gökhan, Evrim ve Aşkım arasından biri elendi. Tüm yarışmacıların ödülü kazanabilmek için performanslarını ortaya koyacağı gecede bir takım ödülün sahibi olurken Survivor''da kim elendi, bu hafta adaya veda eden isim kim oldu sorusuna yanıt arandı.
 
SURVİVOR KİM ELENDİ?
 
Survivor kim elendi sorusu 2 Mart Çarşamba akşamı yanıt buldu. Ünlüler ve Gönüllüler takımı kıyasıya mücadele ettikten sonra kaybeden takımdan bir kişi daha sürgün adasına gönderiliyor. Survivor eleme adayları ise şu şekilde;
 
Survivor 2022 Ünlüler Gönüllüler''de ada konseyinde bir eleme daha yapıılıyor. Survivor 36. yeni bölümde dokunulmazlığı kazanan isim belli olduktan sonra Survivor 2022''de veda eden isim açıklandı. Böylelikle 4 yarışmacıdan biri SMS oylaması sonrasında elendi ve '''' Survivor''da kim elendi?'''' sorusu yanıt buldu. Survivor eleme adayları Evrim, Aşkım, Yasin ve Gökhan oldu.
 
SMS sıralamasına göre adaya veda eden isim Aşkım oldu.
 

 
Acun Ilıcalı, ada konseyinde yeni sistem hakkında konuşarak, ''''Perşembe, cuma, cumartesi günü iki kadın iki erkek dokunulmazlık sahibi olacak. Haftada iki eleme, üç hafta içinde 6 eleme gerçekleşecek.'''' ifadelerini kullandı.
 
SURVIVOR''DA SÜRGÜN ADASINA KİM GİTTİ?
 
Survivor''da dokunulmazlık oyunu ardından yapılan oylama sonucunda Evrim ilk eleme adayı olarak seçildi ve sürgün adasına gönderildi. Yapılan oylamada 7 oy alan Aşkım, sürgün adasına gönderilen isim oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar