Survivor kim elendi, eleme adayları kimler oldu?

Survivor kim elendi, eleme adayları kimler oldu?
Survivor eleme adayları belli oluyor! Survivor 2022 yarışmasında ünlüler ve gönüllüler haftanın son dokunulmazlık mücadelesi için parkura çıktı. Survivor'da ilk defa oynanan oyunda sakatlıklar peş peşe geldi. Oyunun sonunda ise kazanan takım ödülün de sahibi oluyor. 28 Şubat Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı?
Survivor kim elendi, eleme adayları kimler oldu sorusuna programın sıkı takipçileri yanıt arıyor. Programın son bölümünde dokunulmazlık oyunu oynanmış ve sürgün adasına giden ilk isim açıklanmıştı. Geçtiğimiz günde ikinci eleme adayı duyurulurken gözler üçüncü eleme adayına çevrildi. Survivor yarışmasında haftanın eleme adayları gönüllülerden Evrim, ünlülerden Aşkım olmuştu. Peki Survivor kim elendi, eleme adayı kim oldu? 28 Şubat 2022 Survivor eleme adayları ile sürgün adasına kim gitti?
 
Programın 34.bölümünde Survivor All Star''da 3. eleme adayı belli olurken adada kıran kırana mücadele hız kesmedi. Ünlüler ve Gönüllüler dokunulmazlık oyununu kazanmak için kıyasıya mücadele içerisinde yer aldı. Peki Survivor kim elendi, eleme adayı kim oldu? 28 Şubat 2022 Survivor eleme adayları ile sürgün adasına kim gitti? İşte Survivor eleme adayları ile son bölümde yaşananlar…
 

 
SURVİVOR KİM ELENDİ?
 
Ünlüler ve Gönüllüler takımı kıyasıya mücadele ettikten sonra kaybeden takımdan bir kişi daha sürgün adasına gönderiliyor. Survivor kim elendi sorusu 2 Mart Çarşamba akşamı yanıt bulacak.
 
SURVIVOR''DA SÜRGÜN ADASINA KİM GİTTİ?
 
Survivor''da dokunulmazlık oyunu ardından yapılan oylama sonucunda Evrim ilk eleme adayı olarak seçildi ve sürgün adasına gönderildi. Yapılan oylamada 7 oy alan Aşkım, sürgün adasına gönderilen isim oldu. Oylama sonucu şöyle oluştu:
 
Nagihan 1
 
Aşkım 7
 
Sercan 1
 
Barış 1
 

 
SURVİVOR ELEME ADAYLARI
 
Survivor eleme adayları Evrim, Aşkım, Yasin ve Gökhan oldu.
 
DOKUNULMAZLIK KİME GİTTİ?
 
Gönüllülerde dokunulmaz olan Seda ile Anıl oldu. Ünlülerde ise Nagihan ile Parviz dokunulmaz olmaya hak kazandı. Yanı sıra Acun Ilıcalı yarışmacılara güzel bir haber verdi. Birleşmeye kadar yarışmacılar sürgün adasına gitmeyecek.
 
SURVİVOR ALL STAR 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?
 
28 Şubat Pazartesi günü oynanan dokunulmazlık oyununu sonucunda 3. eleme adayı belli oldu. Survivor son bölümdeki ada konseyinde ise eleme adayları Gökhan, Yasin, Aşkım ve Evrim seçildi.
Survivor yarışmasında haftanın eleme adayları gönüllülerden Evrim, ünlülerden Aşkım olmuştu. Oy çokluğu ile üçüncü gitme aday Yasin seçilirken Seda ise dördüncü olarak Gökhan''ın adını verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar