8 Nisan Survivor'da eleme adayı kim oldu?

8 Nisan Survivor'da eleme adayı kim oldu?
Survivor All Star'da 8 Nisan 2022 Cuma akşamı gitme adayı belli oldu. TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor 2022 All Star'da gönüllüler ile ünlüler dün akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele sonunda kazanan takım belli oldu. Peki, Survivor’da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 8 Nisan 2022 Survivor'da bu akşam eleme adayı kim oldu?
Survivor 2022 All Star 8 Nisan gecesi yeni bölümüyle ekranlara geldi. İlgiyle izlenen yarışma Survivor''da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Haftanın dokunulmazlık oyununda tansiyon yükseldi. Sema, Ogeday, Hikmet, Atakan, Sude ve Anıl arasında çıkan tartışmalar geceye damga vurdu. Takımların dokunulmazlık için mücadele ettiği sırada benchte bekleyen Atakan ve Hikmet arasında tansiyon yükseldi.
 

 
Murat Ceylan''ın uyardığı taraflara takım arkadaşları müdahale etti. Oyun sonrası Sude ve takım arkadaşı Anıl arasında da sesler yükseldi. Sude''yi Nisa sakinleştirdi. Tansiyonun bir an olsun düşmediği yarışın sonunda Ogeday ve Sema karşı karşıya geldi. Ogeday''ın "Erkekler konuşurken, kadınlar karışmasın" sözü Sema''yı çıldırttı.
 

 
Survivor''un 8 Nisan akşamında ekranlara gelen yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu oyunun ilk etabında kadın yarışmacılar yerini aldı. Kadınlar yarışını kazanan taraf Gönüllüler oldu. İkinci etapta parkurda yerini alan erkekler ise kıran kırana mücadele etti.
 
ELEME ADAYI BARIŞ OLDU
 
Bu yarışı alan taraf ise Ünlüler oldu. Böylelikle en iyiler yarıştı ve dokunulmazlığın sahibi Gönüllüler oldu. Dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazandığı için konseye ünlüler takımı gitti. Konseyde yapılan oylamanın sonucunu Acun Ilıcalı açıkladı.
 

 
Survivor''da 8 Nisan Cuma akşamı eleme adayı olarak seçilen isim Barış oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar