Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor All Star eleme adayı kim oldu?

Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor All Star eleme adayı kim oldu?
Televizyon ekranlarının en popüler yarışmalarından biri olan Survivor All Star 2024'de dün akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. İki takımın yarıştığı oyunda kazanan insanlar tarafından internette araştırılıyor. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor All Star eleme adayı kim oldu?

Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor All Star 2024 yarışması, izleyicileri her hafta heyecanla beklenen bir rekabetin ortasına sürüklüyor. Bu hafta da yaşanan mücadelede, takımlar arasındaki rekabet bir kez daha doruk noktasına çıktı. Özellikle dokunulmazlık oyununun hangi takımın kazanacağı merakla bekleniyordu. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor All Star eleme adayı kim oldu?

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor All Star 2024 yarışmasında, 3 Mart akşamı gerçekleşen dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. İki takım, engellerden geçerek sembolleri düşürme mücadelesi verdi. Bu mücadelede üstünlüğü 'Mavi Takım' sağladı ve dokunulmazlık oyununun galibi oldu.

SURVİVOR ALL STAR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Yarışmanın 3 Mart akşamı düzenlenen konsey toplantısında yapılan oylama sonucunda Özgür 3, Hilmi Cem 1, Mustafa Kemal ise 6 oy aldı. Açıklanan oyların ardından haftanın ikinci eleme adayı Mustafa Kemal oldu. Birinci eleme adayı ise Hakan olmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar