Survivor Batuhan Karacakaya eski sevgilisine şantaj iddiasıyla yargılanmaya başlandı

Survivor Batuhan Karacakaya eski sevgilisine şantaj iddiasıyla yargılanmaya başlandı
Daha önce Survivor'da da yer alan oyuncu Batuhan Karacakaya, eski sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay'a "şantaj" yaptığı iddiasıyla başlatılan soruşturmada 3 seneye kadar hapis talebiyle açılan davada yargılanıyor.

İstanbul 19. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya katılan şikayetçi Ayşe Fatma Aslanpay, avukatı Ümit Becel, sanık Batuhan Karacakaya ve avukatıyla bir araya geldi. Tarafların talebi üzerine duruşma basına kapalı olarak gerçekleşti. Adliye önünde açıklama yapan Batuhan Karacakaya, "Şu anda her şey yolunda gidiyor. Artık suçlamaları kabul etmek için bir neden kalmadı, ancak ilginç gelişmeler var. İlk duruşma tamamlandı, şu an benim için güzel ilerliyor" dedi.

Ayşe Fatma Aslanpay'ın avukatı Ümit Becel ise şunları söyledi: "Sanık Batuhan, suçlamaları reddetse de ifadeleri suçtan kurtulmaya yönelikti. Kendisi ifadesinde 'Medya gücümün ve kitlemin farkındayım, rezil olmayı göze alamadım bu nedenle o videoyu Ayşe'ye çektirmek zorundaydım' demiştir. Bahse konu video incelendiğinde, mağdura zorla ve darp korkusuyla yaptırıldığı iddianame tarafından belirtilmiştir. Şikayetimiz devam ediyor ve Batuhan'ın tüm HTS kayıtları da incelenecek. Karar sonraki celseye bırakıldı."

Hatırlatmak isterim ki, şüpheli Batuhan Karacakaya'nın mesaj içeriğindeki olayla ilgili olarak 'şantaj' suçundan 1 ila 3 yıl arasında hapis cezası talep ediliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar