Survivor Aysu kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Survivor Aysu kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli, mesleği ne?
Survivor All Star programında mavi takımda yer alan Aysu Keskin'in hayatı izleyenler tarafından merak konusu oldu. Peki Survivor Aysu kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Survivor Aysu kimdir?

Survivor 2024 All Star yarışmasının mavi takımında yer alan Aysu Keskin son zamanlarda sosyal medyada gündem olmaya başladı. Performansı ile izleyicilerin dikkatini çeken Aysu Keskin'in hayatı merak ediliyor. Peki Survivor Aysu kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

AYSU KESKİN KİMDİR?

15 Mayıs 1990 Tekirdağ doğumlu olan ve guard pozisyonunda basketbol oynayan Aysu Keskin'in

15 Mayıs 1990 yılında Tekirdağ'da doğan Aysu Keskin, basketbol kariyerine 2013 yılında TED Ankara Kolejliler’de başladı. 180 cm boyundaki başarılı basketbolcu, TED Ankara Kolejliler, Ordu Spor Kulübü, Tosyalı Toyo Osmaniye, Samsun Basketbol İhtisas, Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Edremit Belediyesi Gürespor Kulübü ve İzmit Belediye Spor Kulübü gibi takımlarda mücadele etti. Aysu Keskin basketbolda 'guard' pozisyonunda oynamaktadır.

Aysu Keskin, Survivor serüvenine ise 2023 yılında kırmızı takımın bir üyesi olarak katıldı. Şimdi ise Survivor 2024 All Star yarışmasında mavi takımın güçlü isimlerinden biri olarak adını duyuruyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar