Konseyde duygusal anlar yaşandı, eleme adayı açıklandı...

Konseyde duygusal anlar yaşandı, eleme adayı açıklandı...
7 Mart Pazartesi günü ekranlara gelen yeni bölümde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Peki, Survivor All-Star 2022'de dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Kıyasıya rekabet içinde geçen mücadeleyi ünlüler takımı 2-1 kazandı ve gönüllüler ada konseyine gitti. Yapılan oylama sonucunda eleme adayı belli oldu. Peki Survivor All-Star'da eleme adayı kim oldu? İşte bilinmesi gereken tüm detaylar...
Survivor'' All-Star 2022''de heyecan tam gaz sürüyor. 7 Mart Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımı dokunulmazlık ödülü için kıyasıya bir rekabete girdi.
 
SURVIVOR 7 MART DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
 
Survivor 2022 All Star''ın 7 Mart Pazartesi akşamı ekrana gelen bölümünde dokunulmazlık oyununu için Gönüllüler takımı ile Ünlüler takımı yarışmacıları kıyasıya mücadele etti. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler oldu. Ünlüler takımı Gönüllüler takımını uzatmaya giden mücadelede 2-1 mağlup etti.
 
Dokunulmazlığı kazanan Ünlüler takımı, ödül olarak da tavuklu pilavın sahibi oldu.
 
KONSEYDE DUYGUSAL ANLAR!
 
Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Alpay Kazan, Acun Medya Şirketinde Genel İdari Koordinatör olarak görev yapıyordu. Alpay Kazan''ın ölümü ada konseyinde açıklandı ve yarışmacılar duygusal anlar yaşadı.
 
ELEME ADAYI BELLİ OLDU
 
Survivor''da bu hafta ilk eleme adayı yapılan ada konseyinin sonucu Gönüllüler takımından Yasin olarak belirlendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar