Survivor’da neler yaşandı?

Survivor’da neler yaşandı?
Nefes kesen yarışmada iletişim oyunu oynandı. Eleme potasındaki adaylardan Yunus Emre elendi. Acun Ilıcalı iletişim müjdesini verdi.

TV8’de yayınlanan Survivor son bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacılarının uzun süredir beklediği iletişim oyunu oynandı. Dokunulmazlık ve ödül oyununun yanı sıra oyuncuların en hırslı olduğu yarışı kazanmak için iki takım da parkura çıktı.

İlk iletişim ödülü ise yarışmacıların arkadaşlarından gelen elektronik postalar oldu. İletişim oyununu Kadınlarda kazanan ünlüler oldu. Erkeklerde ise kaznan gönüllüler oldu.

Oyunu kazanan takım kesintisiz iletişim odasında en sevdikleri arkadaşlarından gelen e-postaları okuma şansını elde etti. Yarışmacılar sevdiklerinden gelen e-postaları okurken duygusal anlar yaşadılar ve gözyaşlarına hâkim olamadılar.

‘KEŞKE SAKİNLEŞİP GELSEYDİ’

Mert oylamada Nagihan''ı yazmasına ilişkin, "Nagihan''ın olmadığı bir adayı merak ettim. Açık oylamada benim oyumla gitmiş oldu. Kişisel hiçbir sebebim yok. Burada amacım Nagihan''ın gitmesi değil bir ders almasaydı. Kurulup gelmek yerine sakinleşip gelseydi keşke" ifadeleri kullandı.

5

Nagihan ise bu sözlere şöyle cevap verdi; "Benim takımımın arkadan iş çevirmesi bana hiç yabancı gelmiyor. Hepsinin ciğerlerini biliyorum. Mert huzursuzluk diyor hakkımı aramak, gerçekleri söylemek ne zaman huzursuzluk oldu."

Yarışmada, sürgün adasına giden başka isim olan Gökhan, "Kendimi soyutlamak iyi geldi. Dışarıdan bir gözle bakma imkânım oldu. Sonuna kadar mücadelemi verdiğimi düşünüyorum. Asla bırakmadım, bırakmayacağım da" dedi.

ACUN MÜJDELEDİ

Ilıcalı haberi "Yaş gözetmeden bütün anne ve babalara iletişim ayrıcalığı tanıyacağız" sözleri ile paylaştı. Yarışmacılar büyük sevinç yaşadı. Haftanın performans birincisi ise Sema Aydemir oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar