Suriyeliler, önce tarım işçilerinin minibüsünü yakıp sonra sosyal medyada paylaştılar!

Suriyeliler, önce tarım işçilerinin minibüsünü yakıp sonra sosyal medyada paylaştılar!
Türkiye'de bulunan milyonlarca kaçak göçmenin yol açtığı asayiş sorunları dur durak bilmiyor. Son olarak Suriyeli bir grup, Adana'da tartışma yaşadıkları mevsimlik tarım işçilerini taşıyan minibüsü yakıp küle çevirdi. Olay anlarını videoya alan kaçak sığınmacılar, bu görüntüleri sosyal medyada gülerek paylaştı.

Adana’nın Karataş ilçesine bağlı, Tuzla yolundaki Suriyeli tarım işçileri ile Şanlıurfa’dan gelen mevsimlik işçiler arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Suriyeli grup, 63 plakalı servis midibüsünü benzin döküp yaktı.

“ARAPÇA KÜFÜR EDİP, ALAY ETTİLER"

Adana Masası’nın paylaştığı görüntülere göre, bu anları cep telefonlarıyla görüntüleyen kişilerin kendi aralarında Arapça konuşarak “Bunlara lanet olsun, aracı yakın. Videoya da çekin” dediği görüldü. Daha sonra olay yerinden kaçan kişiler, bu anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, midibüsteki yangını söndürdü. Midibüs kullanılamaz hale geldi.

isci1.webp

MİNİBÜS KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Daha sonra olay yerinden kaçan kişiler, bu anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, midibüsteki yangını söndürdü. Midibüs kullanılamaz hale geldi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar