Süreyya Yalçın kimdir? Süreyya Yalçın kaç yaşında, nereli, serveti ne kadar?

Süreyya Yalçın kimdir? Süreyya Yalçın kaç yaşında, nereli, serveti ne kadar?
Son zamanlarda kiloları ile gündeme gelen Süreyya Yalçın insanlar tarafından tekrardan merak edilmeye başlandı. Birçok insan internette Süreyya Yalçın'ın hayatını araştırıyor. Peki Süreyya Yalçın kimdir? Süreyya Yalçın kaç yaşında, nereli, serveti ne kadar?

Süreyya Yalçın kimdir?

Birkaç ay önce zayıflığı ile gündeme gelen Süreyya Yalçın şimdi ise babasından kalan serveti ile dikkatleri üzerine çekti. Birçok insan internette Süreyya Yalçın'ı araştırmaya başladı. Peki Süreyya Yalçın kimdir? Süreyya Yalçın kaç yaşında, nereli, serveti ne kadar?

SÜREYYA YALÇIN KİMDİR?

1984 yılında doğan Süreyya Yalçın, Forbes'in hazırladığı dünyanın en zengin insanları listesine girmeyi başarmıştır. Evlilik hayatıyla da bilinen Yalçın, 2005 yılında Kerem Dürüst ile, ardından 2008'de Önder Bekensir'le evlenmiş ve son olarak 2016'da Antakyalı iş insanı Ozan Baran ile hayatını birleştirmiştir. 2008'de vefat eden Faruk Yalçın'ın kızı olan Süreyya Yalçın, aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkanı Aziz Yıldırım'ın kuzenidir. Aslen Diyarbakır Ergani'li olan Yalçın, servetiyle de Forbes listesine girmeyi başarmıştır.

Süreyya Yalçın, 2016 yılından beri ABD'nin Miami şehrinde yaşamını sürdürmektedir. Tatil için Bodrum'u tercih eden Yalçın'ın zayıf görüntüsü endişe yaratmış olsa da, kendisi günde tek öğün yemek yediğini ve kendisini sağlıklı hissettiğini ifade etmiştir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar