Süper Lig'de yaz transfer sezonu yarın sona eriyor

Süper Lig'de yaz transfer sezonu yarın sona eriyor
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun daha önce aldığı karara göre, birinci transfer ve tescil dönemi yarın sona erecek. Böylelikle 4 Ağustos'ta başlayan maratonda yarın sona gelinmiş olacak.

Transfer sezonu sona eriyor! İşte transferde son hamleler

4 Ağustos'ta başlayan yaz transfer maratonunda sona gelinmek üzere... İşte son saatlerini yaşadığımız transfer sezonunda öne çıkanlar...
-Alanyaspor'da forma giyen Yunan on numara oyuncusu Anastasios Bakasetas için kulüp tarafından 5 milyon euro istenmişti. Ancak yine Alanyaspor yönetimi 2 milyon euro ve takas modeline de sıcak bakıyor. 
- Roma'da forma giyen 32 yaşındaki Diego Perotti, Fenerbahçe ile anlaşma imzalamaya çok yakın. Dün Perotti'nin İstanbul'a geldiğini duyuran yönetim Perotti transferini her an açıklayabilir.
- Sağ ileri uça takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Emiliano Buendía için de atakta. Arjantinli oyuncu için Fenerbahçe'nin girişimleri sürüyor. Bakasetas ile de ilgilenen Fenerbahçe'nin önceliği Buendía olacak.
- Yaklaşık 1 aydır Fenerbahçe mi Beşiktaş mı sorusunun yöneltildiği isim olan Nikola Kalinic için Beşiktaş önde gözüküyor. Fenerbahçe'nin Samatta ve son olarak Cisse transferiyle beraber Kalinic'in Beşiktaş'a gelmesi daha muhtemel gözüküyor.
- 15 yeni transferle takımın iskeletini değiştiren Fenerbahçe Deniz Türüç'ü de elinden çıkarmak istiyor. 27 yaşındaki Türüç için en önemli aday ise Kasımpaşa gözüküyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar