Süper Ligde şampiyonluk oranları güncellendi

Süper Ligde şampiyonluk oranları güncellendi
Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi! İşte Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un şampiyonluk oranları...

FAVORİ GALATASARAY

Mauro Icardi'nin bonservisini almasıyla dikkat çeken Galatasaray, kadrosunu Wilfried Zaha, Hakim Ziyech, Tete, Angelino, Kerem Demirbay ve Tanguy Ndombele gibi yıldızlarla güçlendirdi. Sarı-Kırmızılı takımın şampiyonuğuna 2.60 oran verildi. Böylece Galatasaray, şampiyonluk için favori takım konumuna geldi.

CİMBOM'U FENERBAHÇE TAKİP ETTİ

Galatasaray gibi yaz transfer sezonunu yıldız transferlerle değerlendiren Fenerbahçe, Süper Lig'in şampiyon adayları listesinde 2. sırayı aldı. Sarı-Lacivertliler'e verilen oran ise 2.70 oldu. Fenerbahçe, kadrosuna Edin Dzeko, Dusan Tadic, Cengiz Ünder, Ryan Kent, Sebastian Szymanski, Fred gibi önemli isimleri katmıştı.

KARTAL RAKİPLERİNİN GERİSİNDE

Transfer sezonunu ezeli rakiplerine göre sessiz geçiren Beşiktaş, şampiyonluk oranlarında da geride kaldı. Beşiktaş'ın şampiyonluğuna 3.50 verildi. Siyah-Beyazlı takım Halil Dervişoğlu ve Dusan Tadic ile imza aşamasına gelmiş fakat iki transferi de ezeli rakiplerine kaptırmıştı. Ahmet Nur Çebi yönetimi yaz döneminde Ante Rebic, Alex Oxlade-Chamberlain, Milot Rashica, Daniel Amartey, Jean Onana gibi isimleri aldı.

SÜPER LİG'DE ŞAMPİYONLUK ORANLARI

Galatasaray - 2.60

Fenerbahçe - 2.70

Beşiktaş - 3.50

Adana Demirspor - 15.00

Trabzonspor - 20.00

Başakşehir - 20.00

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar