Sunucu Ece Erken'in yeni aşkı ortaya çıktı

Sunucu Ece Erken'in yeni aşkı ortaya çıktı
Sunucu Ece Erken'in Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşaması magazin gündemine bomba gibi düştü.

Ece Erken'in aşk yaşadığı iddia edilen ismin evli ve çocuklu Beşiktaş eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu olduğu iddiası magazin gündemine oturdu. 

Erken'in yasak aşk damgası sosyal medyaya da damga vurdu. Yalnızca magazin kulislerinde değil sosyal medyada bunu konuşmaya başladı. Haber ilk olarak ''Ece Erken ve boşanmış sevgilisi'' olarak yayılsa da ardından gelen iddia ortalığı karıştırdı.  

Budapeşte'de çekilmiş bir fotoğraf sayesinde ortaya çıkan aşkın detayları herkesi şoke etti. Ece Erken, yaklaşık 1 yıldır Fikret O rman döneminde Beşiktaş Spor Kulübü’nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliğini yapan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla aşk yaşıyor. 

Ortalığı karıştıran yasak aşk iddiası ise Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun hala resmi nikahlı olduğu ve iki çocuk babası olduğunun öğrenilmesi oldu. İddialara göre, Mahmutyazıcıoğlu, hala nikahlı eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu'ndan ayrılmadı. 

Diğer yandan geçtiğimiz hafta Ece Erken, Söylemezsem Olmaz programında telefonundan bir şeyler gösterirken sahte hesaplarını yanlışlıkla ifşa etmişti. 

afak-mahmut-yazicioglu.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar