Sultanlar Ligi'nde finale yükselen ilk takım Eczacıbaşı oldu

Sultanlar Ligi'nde finale yükselen ilk takım Eczacıbaşı oldu
Misli.com Sultanlar Ligi yarı finallerinin rövanş karşılaşmasında, normal sezonu 26 galibiyetle namağlup tamamlayan Eczacıbaşı, Türk Hava Yolları karşısında 3-1'lik galibiyete imza atarak seride durumu 2-0'a getirdi ve final biletini almaya hak kazandı. Eczacıbaşı'nın finaldeki rakibi bu akşam oynanacak Vakıfbank-Fenerbahçe karşılaşmasının sonucuna göre belli olacak.

Lig aşamasında oynanan 26 karşılaşmanın tamamını kazanarak mükemmel bir sezon geçiren Eczacıbaşı, aynı zamanda CEV Şampiyonlar Ligi''nde de İtalya temsilcisi Igor Gorgonzola Novara''yı mağlup etti ve finale yükseldi. 

3 Mayıs''ta oynanan karşılaşmada 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen, deplasmanda THY''yi 3-2 mağlup etmeyi başaran Eczacıbaşı, final biletini kendi seyircisi önünde almaya hak kazandı. 

Sırp pasör çaprazı Tijana Boskovic''den 28 sayılık katkı alan turuncu-beyazlılar, setlerde 3-1''lik galibiyetle karşılaşmayı altın sete taşımadı ve final biletini cebine koydu. 

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE TÜRK FİNALİ

Avrupa''nın kulüpler düzeyinde en prestijli voleybol organizasyonu olan CEV Şampiyonlar Ligi''nde Vakıfbank ile ilerleyen günlerde final karşılaşmasına çıkacak olan Eczacıbaşı, Misli.com Sultanlar Ligi finali içinse bu akşam oynanacak Vakıfbank-Fenerbahçe Opet mücadelesinin galibini bekleyecek. İlk karşılaşmadan 3-1''lik galibiyetle ayrılan Fenerbahçe, bugün oynanacak mücadelede 2 set alması halinde finale adını yazdıracak. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar