Sultanbeyli'de İETT otobüsü ile otomobil çarpıştı: 6 yaralı

Sultanbeyli'de İETT otobüsü ile otomobil çarpıştı: 6 yaralı
Sultanbeyli'de İETT otobüsü ile bir otomobil çarpıştı. Yaşanan kazada altı kişi yaralandı.

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde gerçekleşen trafik kazasında bir İETT otobüsü ile bir otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı. Olay, öğleden sonra Battalgazi Mahallesi Tesbih Sokak'ta yaşandı.

Ferhat Kaya'nın yönetimindeki otomobil, ara sokaktan çıkarken Bayram Uçan'ın kullandığı 34 TP 7462 plakalı İETT otobüsü ile çarpıştı. Kaza, otomobil içerisindeki 4 kişi ve otobüsteki 2 yolcunun yaralanmasıyla sonuçlandı. Kazanın etkisiyle otomobilde bulunan bir yaralı araçta sıkıştı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, araç içerisinde sıkışan yaralıyı kurtarmak için hemen müdahalede bulundu. Yaralı, itfaiye ekiplerinin titiz çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulansa taşındı. Diğer yaralılar da hızla hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Kazaya karışan İETT otobüsü şoförü Bayram Uçan, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazanın meydana geldiği araçlar ise büyük hasar aldı. Otomobil kullanılamaz hale gelirken, otobüsün camlarında da kırıklar oluştu.

Görgü tanığı Özal Özgürbüz, yaşananları aktararak, "Otomobilin hızlı olduğunu gördük. İETT otobüsüne çarptıktan sonra büyük bir gürültü oldu. Olay yerine çok yakın bir noktadaydık ve büyük bir tehlike atlattığımızı hissettik. Otobüs doluydu ve kaza sırasında dükkanımıza da zarar verebilir durumdaydı. Çok az bir mesafe ile kurtulduk," diye konuştu.

Polis, kaza hakkında detaylı inceleme başlatarak, olayın nedenlerini ve sorumlulukları belirlemek için çalışmalarına devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar