Süleyman İpbüken yeniden görevinin başında

Süleyman İpbüken yeniden görevinin başında
İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Süleyman İpbüken, bir yıllık aranın ardından görevine geri döndü.

GÜNBOYU-MEHMET PAMUKÇU

İpbüken, “İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı olarak Ahmet Çabukel ‘in Başkanlığında Kahramanmaraş’ta halkın her kesimiyle buluşarak dertlerini sorunlarını dinliyoruz” dedi.

Süleyman İpbüken’in açıklaması şöyle:

"Kuruluşundan bu yana görev yaptığım İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkan yardımcılığı görevine bir yıllık sağlık nedeni ile vermiş olduğum aradan sonra Eylül ayından itibaren yeniden dönmüş bulunmaktayım. Daha önce de görev yaptığım gibi Kahramanmaraş İYİ Parti’nin sivil toplum kuruluşları ve sendikalardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görevime yeniden başladım.
İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı olarak Ahmet Çabukel ‘in Başkanlığında Kahramanmaraş’ta halkın her kesimiyle buluşarak dertlerini sorunlarını dinliyoruz uzun zamandan bu güne Kahramanmaraş Ve İlçelerinde Esnaf ziyaretleri yapmaktayız.
Parti’nin amaç ve hizmetlerini anlatmak, halkın beklentilerini, istek ve şikâyetlerini tespit etmek amacıyla ilgili birimlerle eşgüdüm içerisinde esnaf, sivil toplum ve resmî kurum ve kuruluşlara yönelik ziyaret programlarımıza devam etmekteyiz. 
Biz sadece seçim zamanlarında sahaya inen değil her zaman halkın yanında, halkın arasında olan bir Parti olduğumuzu gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Onların sorunlarını, dertlerini dinlemeye devam edeceğiz ve inşallah iktidara geldiğimizde bunlara çözüm üreteceğiz.

Sivil Toplum, gönüllü, kendi kendini oluşturan, kendi desteklerine sahip, devletten özerk, özel alan ile devlet arasında aracı niteliğinde örgütlü bir sosyal yapılanmadır. İşte biz Parti olarak bu sosyal yapılanmanın her türlü sorunları öğrenerek çözüm üretme yoluna gidilmesini sağlamak istiyoruz.

Sivil Toplum Kuruluşları ile sadece irtibat kurmak yetmez. Sivil Toplum Kuruşlarının içinde hatta yönetiminde olmalıyız. Bu sayede Partimizi, fikirlerimizi çok iyi anlatabiliriz, çok daha geniş kitlelere ulaşabiliriz.

Üyelerimizi, Sivil Toplum Kuruluşlarının üyesi olmalarının yanı sıra kendilerinin de yeni STK’lar kurmaları için teşvik etmekteyiz. 
Sosyal ve Kültürel alanların yanı sıra özellikle eğitimle ilgili alanlarda kurulacak olan STK’lar toplumun tabanına ulaşmada da etkili olacağını düşünüyoruz.
Amacımız tüm STK ları ziyaret etmek ve bu ziyaretlerde hem gündem konuları ve STK’ların sorun ve beklentileri dinlenecek, hem de parlamenter sisteme dönüşle ilgili görüşleri alınacaktır."
                        
    


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar