Sucu, Kırıkkale’den memnun ayrıldı

Sucu, Kırıkkale’den memnun ayrıldı
İYİ Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu, partisinin Kırıkkale’ il teşkilatına ziyarette bulundu.

Günboyu Kırıkkale temsilcisi Savaş Atıcı

İYİ Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu, partisinin Kırıkkale’ il teşkilatına ziyarette bulunarak, İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu’dan bilgiler aldı. Daha sonra partililerle buluşan Sucu, parti içi seminer verdi. Yerel seçimler hakkında bilgi alışverişi yapılan seminer sonrası Sucu, Kırıkkale Ticaret Odası ve Esnaf Sanatkarlar Odasını ziyaret ederek Ekonomi ve Sosyal konularda Kırıkkale Esnafları ve iş insanlarından bilgiler aldı.

MİLLET NE DERSE O OLUR

İYİ Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu, “25 Ekim 2017’de kurulan İYİ Parti’mizin o günden bugüne geliş sürecini anlatarak; ‘’Demiştik ki; aziz milletimizin teveccühüyle, milletimizin sesi olacağız… Olduk mu? Olduk. Hem de öyle bir olduk ki; siyasetin, alışılmış düzenini bozduk! Siyaset esnaflarının rahatlarını bozduk! Milletin iradesine göre değil, kendi keyiflerine göre siyasete yön vermeye heveslenen, nobranların tezgahlarını bozduk!’’ dedi.

16031173-c250-42a9-a0f3-5f4d359b293d.jpeg

AYNI AZİM VE KARARLILIKLA DEVAM EDECEĞİZ

Sucu, karşılaşan engelleri, zorlukları, iftiraları hatırlatarak; ‘’Biz bugünlere, koltuk sahibi olmak için gelmedik. Biz bugünlere, zengin olmak için gelmedik. Biz bugünlere, kendi ikballerimiz için de gelmedik. Biz bugünlere, milletimiz için geldik. Hırslara esir olmadık. Kibirle kalplerimizi karartmadık. Makam sarhoşluğuna kapılmadık. Çünkü biz bugünlere, milletimizin teveccühüyle geldik. İşte bu yüzden, bizim siyaset anlayışımızın; yönü de, yolu da, pusulası da aziz milletimizin, ta kendisidir. Türkiye için vadettiğimiz, siyaset anlayışımızın, temeli, milletin kutlu iradesidir. Ve millet iradesinin ölçüsü de sandıktır, sandıktan çıkan sonuçtur.’’ diye konuştu. Siyasette yenilik vurgusuyla konuşmasına devam eden Sucu,‘’Bizim, seçim sonuçlarından aldığımız mesaj; milletimizin, iktidarıyla muhalefetiyle Türk siyaseti için yeni bir anlayış talebinde bulunduğudur. Şüphesiz ki; hakiki yenilik, daima öze dönerek başlar. Bu yüzden biz de, yine ve yeniden; özümüze, en büyük gücümüze yani milletimize kulak vereceğiz. Konuşan bir Türkiye için meydanlarda; gören bir Türkiye için, sokaklarda; duyan bir Türkiye için, kürsülerde olmaya aynı azimle, devam edeceğiz. Üreten bir Türkiye için, tarlalarda, yeşil bir Türkiye için, ormanlarda, mavi bir Türkiye için, ırmaklarda yaşayan, yaşatan ve mutlu bir Türkiye için; şehirlerde, ilçelerde, köylerde olmaya devam edeceğiz.’’ diye konuştu.

5e8d66a6-e600-42f0-ac22-241ee39e6f9d.jpeg

90315283-f15e-4e5f-bdb8-964866c5fcd5.jpeg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar