Steven Gerrard ve Cafu efsanesi İstanbul'da neden buluştu

Steven Gerrard ve Cafu efsanesi İstanbul'da neden buluştu
Şampiyonlar Ligi'nin İstanbul finalinin anlatıldığı Türk Hava Yolları, yeni reklam filminde Steven Gerrard ve Cafu bir araya geldi.

ALİ AYDIN-GÜNBOYU

Eski Liverpool’lu Steven Gerrard ve Milan’lı Cafu yıllar sonra bir araya geldi.

İstanbul’da Liverpool ve Milan arasından oynanan 2005’teki unutulmaz finalden 18 yıl sonra İstanbul’da yeniden buluşan ikili, bu kez şehrin güzelliklerini keşfetmek için bir arada.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ilk resmi havayolu partneri Türk Hava Yolları, futbolun yaşayan iki efsanesi Steven Gerrard ve Cafu’yu, ikinci kez İstanbul’un ev sahipliğinde oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Finali öncesinde keyifli bir İstanbul yolculuğunda buluşturdu.

Steven Gerrard’ın konu hakkındaki görüşleri:

"Futbolun birbirinden çok farklı tutkulara sahip, farklı yaşlardaki insanları bir araya getirme gücünü sportmenlik ile birleştiren ve herkesin heyecanla beklediği UEFA Şampiyonlar Ligi''nin tanıtımında Türk Hava Yolları ile birlikte yer almak gerçekten heyecan verici."

Cafu ise şunları aktardı:

"Futbolun böyle bir proje ile birleştirildiğini görmek ve bu isimler ile bir araya gelmek bana ve tüm sporseverlere armağan niteliğinde. Bu film, görsel zenginliği ve senaryodaki heyecanı ile futbol tutkusunu hayata geçiriyor.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar