Steam, kullanıcı oylarıyla 2023'ün en iyilerini belirledi!

Steam, kullanıcı oylarıyla 2023'ün en iyilerini belirledi!
Steam topluluğu, oyun dünyasının zirvesini belirlemek adına oylarını kullandı ve 2023'ün en iyi oyunlarını seçti. İşte 2023'ün en iyileri...

2023'ün sonunda Steam, geleneksel olarak her yıl yaptığı gibi kullanıcıların oy kullanarak belirlediği en iyi oyunları açıkladı. Oyun tutkunları, çeşitli kategorilerde adayları seçip favorilerini belirleyerek, yılın en üstün oyunlarını belirleme sürecine katıldılar.

STEAM'DE YILIN OYUNU HANGİSİ OLDU?

Yılın oyunları belli oldu ve başrollerde pek çok unutulmaz yapım var! Baldur's Gate 3, birçok platformda olduğu gibi yılın en gözde oyunu seçildi. VR dünyasında ise Labyrinthine zirveyi göğüsledi.

Aşk ile devam eden oyun kategorisinde Red Dead Redemption 2, duygusal bağları güçlendiren bir başarı elde etti. Steam Deck için taşınabilir oyun dünyasında Hogwarts Legacy, büyüleyici bir deneyim sunarak öne çıktı.

1.jpg

Arkadaşlarla keyifli vakit geçirilen oyun kategorisinde Lethal Company, sosyal bağları güçlendiren birinci seçildi. Üstün görsel stilde ödülü Atomic Heart'ın oldu, en yenilikçi oynanış ödülü ise tartışmaların odağındaki Starfield'a gitti.

03.webp

Steam'in ilginç kategorilerinden biri olan "kötü olduğunuz en iyi oyun"da ise Sifu zirveye çıkarak dikkatleri üzerine çekti. Overwatch 2, Street Fighter 6, EA Sports FC 24 ve Lords of the Fallen gibi güçlü adaylar arasında parladı. Oyun dünyası, 2023'te zengin bir çeşitlilik sunarak oyuncuları bir kez daha heyecanlandırdı.

.jpg

Müzik zevklerine damga vuran bir yıl daha geride kaldı! En iyi oyun müziği ödülü, duygulara dokunan The Last of Us Part 1'e gitti, unutulmaz melodileriyle oyuncuları büyüledi.

Üstün zengin hikaye ve sürükleyici atmosfer ödülü, Baldur's Gate 3'ü bekleyenleri heyecanlandırdı. Eğlenceye ara verip gerilim dolu bir yolculuğa çıkmak için arkanıza yaslanın ve rahatlayın ödülü ise Dave the Diver'ın olurken, oyun dünyasının çeşitli yönlerini kutlamak için bir yıl daha geçmiş oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar