Star Wars Jedi serisi geliyor

Star Wars Jedi serisi geliyor
Star Wars Jedi serisi çok yakında ikinci oyunu satışa çıkacak. Oyunun yönetmeni, bu seriyi bir üçlemeye dönüştürmek istediğini duyurdu.

GÜNBOYU/ HATİCE ÖLMEZ

Milyonlarca kişinin tutkusu olan bilim-kurgu serilerinden Star Wars, hem film hem de oyunlarıyla en çok tercih edilenler arasında. Dizi tarafında Andor ve The Mandalorian gibi yapımlarla izleyiciye sunulan seri, son yıllarda daha çok Star Wars Jedi serisi ile birlikte gündeme geliyor.

2019 yılında  Star Wars Jedi: Fallen Order, oyun severlerle buluştu ve yoğun ilgi görerek bugüne kadar popilerliğini korudu. Oyunun ikinci serisi beklenirken olası bir üçüncü oyun için umutlanmamızı sağlayan bir açıklama geldi.

Star Wars Jedi: Survivor’ın yönetmeni olan Stig Asmussen, 28 Nisan’da oyun severlerle buluşacak olan devam oyunu Star Wars Jedi serinin üçüncü oyunla devam edebileceğinin sinyallerini verdi. IGN’e konuşan Stig Asmussen, en başından beri Jedi serisini bir üçleme olarak görmek istediğini söyledi. Asmussen bununla da kalmadı ve Survivor’ı hazırlarken, hikayenin buradan sonra nereye gitmesini istedikleri konusunda da bir yol haritası belirlediklerini söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar