Squid Game 2. sezon ne zaman yayınlanacak? İşte sevilen dizi Squid Game 2. sezon yayın tarihi...

Squid Game 2. sezon ne zaman yayınlanacak? İşte sevilen dizi Squid Game 2. sezon yayın tarihi...
Sevilen yapımlardan Squid Game 2. sezon tarihi merak ediliyor. Dizinin 2. sezon tarihi ilan edildi. İşte yayınlanma tarihi ve ayrıntılar...

Dünya genelinde çokça sevilen ve yayınlandığı ilk sezonla izlenme rekorları kırdığı bilinen Squid Game, yeni sezonuyla tekrardan izleyici ile buluşacak. "Squid Game 2. sezon ne zaman?" sorusu sık sık sorgulanmaya başlandı. İşte 2. sezon hakkında ayrıntılar...


SQUID GAME 2. SEZONU NE ZAMAN?


Squid Game'in ilk sezonu ilgiyle izlenmişti. Sevilen yapımın yeni sezonu hakkında yeni bir açıklama geldi. Dünya genelinde önemli bir izleyici kitlesi olan ve ilk kez 17 Eylül 2021 tarihinde yayınlanan dizinin 2. ve yeni sezonunun yayın tarihi netleşti.

Dizinin 2. sezonundan ilk fragman da yayınlandı. Bu arada Studio Lambert ve Garden arasındaki bir işbirliğinden oluşan Squid Game: The Challenge yarışması da dijital platformda yayınlandı.Squid Game'de Seong Gi-hun karakterine hayat veren Lee Jung-jae, 2. sezon çekimlerinin yapımın ilk sezonuna göre daha uzun sürede olacağını açıklamıştı.

Squid Game'in yeni sezon tarihi 2023 Kasım ayı olarak açıklandı. Fakat ünlü dizinin Kasım ayının hangi gününde yayında olacağı henüz bilinmiyor.


SQUID GAME OYUNCULARI KİMLER?


Park Hae-soo

Lee Jung- jae

Heo Sung-tae

Kim Joo-ryoung

HoYeon Jung

Oh Yeong-su

Anupam Tripathi

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar