Söylemezsem Olmaz sunucuları neden ayrıldı? Söylemezsem Olmaz programı devam edecek mi?

Söylemezsem Olmaz sunucuları neden ayrıldı? Söylemezsem Olmaz programı devam edecek mi?
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı magazin programının sunucularının üçünün de ayrıldığı açıklandı. İzleyiciler sunucuların neden olduğunu merak etmeye başladı. Peki Söylemezsem Olmaz sunucuları neden ayrıldı? Söylemezsem Olmaz programı devam edecek mi?

Beyaz TV'nin uzun yıllardır izleyicilerle buluşan ve sevilen programı Söylemezsem Olmaz'ın sunucularının neden ayrıldığı ve programın devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Peki Söylemezsem Olmaz sunucuları neden ayrıldı? Söylemezsem Olmaz programı devam edecek mi?

SÖYLEMEZSEM OLMAZ SUNUCULARI NEDEN AYRILDI?

Söylemezsem Olmaz programının tüm sunucuları, Pınar Eliçe, Bircan Bali ve Ebru Şancı, programdan ayrıldı. Bu gelişme sonrasında programın geleceği ve devam edip etmeyeceği sorgulanmaya başlandı.

Programın yeni sezon öncesi sunucularının ayrılmasıyla birlikte, Söylemezsem Olmaz'ın yeni sezon için hangi isimlerle devam edeceği belirsizliğini koruyor. Yeni sunucuların henüz açıklanmamış olması, izleyicilerin merakını arttırdı.

Sunuculardan Bircan Bali, Instagram hesabından yaptığı veda paylaşımında, "Magazin programları için misyonumu tamamladığımı düşünüyorum ve TV hayatıma yeni renklerle devam etmeyi istiyorum" ifadelerini kullanarak ayrılığını duyurdu. Aynı şekilde Pınar Eliçe de yol ayrımına geldiğini belirterek veda açıklaması yaptı.

SÖYLEMEZSEM OLMAZ PROGRAMI DEVAM EDECEK Mİ?

Bu durum, Söylemezsem Olmaz programının yeni sezonda izleyiciyle buluşsa da yeni bir kadroyla mı devam edeceği sorularını beraberinde getirdi. İzleyiciler, programın yeni sunucularını ve formatını merakla beklemeye devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar