Sosyetik güzel Süreyya Yalçın: Farkında olmadan büyük bir yanlış yaptım

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın: Farkında olmadan büyük bir yanlış yaptım
Sosyetenin tanınmış isimlerinden Süreyya Yalçın, geçtiğimiz hafta Bodrum'da yangın bölgesinde teknede fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaşmıştı. Bu paylaşımının ardından büyük tepki gören Süreyya Yalçın, "Farkında olmadan büyük bir yanlış yaptım. Çok üzgünüm, herkesten özür diliyorum" dedi.

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın, geçtiğimiz hafta Bodrum'da yangın bölgesinde teknede fotoğraf çektirip sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Bu paylaşımının ardından büyük tepki gören Süreyya Yalçın, "Farkında olmadan büyük bir yanlış yaptım" dedi. Yalçın'ın, yangın bölgesine gönderdiği, içinde yardım malzemeleri olan aracın üzerine ismini yazdırması da tepkilere neden olmuştu.

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın, uzun süredir hayatını Miami'de sürdürüyor. Tatil için Türkiye'ye gelen sosyetik güzel, Amerika'daki sağlık sistemini beğenmediğini, Allah'a 'Beni başka ülkelerin doktorlarına muhtaç etme' diye dua ettiğini söyledi.

Uzun süredir Miami'de yaşayan Süreyya Yalçın, Bodrum'daki evini Günaydın'a açtı. En son iki yıl önce Türkiye'ye gelen sosyetik güzel, yaptığı bir paylaşımdan dolayı eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Sosyetik güzel kendisiyle ve o paylaşımla ilgili merak edilenleri anlattı. Süreyya Yalçın, Sabah'tan Evren Abdullahoğlu'nun sorularını cevapladı:

Peki Türkiye'ye kesin dönüş yapmayı düşünüyor musunuz?
"Ne yazık ki hayır. Çünkü Ozan'ın işleri nedeniyle orada olmak zorundayız. Ama ileride 6 ay Miami, 6 ay Türkiye'de kalmayı düşünüyoruz zaten burada yazılım şirketimiz var onunla da ilgileniyoruz."

Türkiye'nin sağlık konusunda Amerika'dan çok önde olduğu biliniyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
"Kesinlikle katılıyorum. Her konuda olduğu gibi sağlıkta da çok öndeyiz ve Türkiye'den her ayrılışımda uçakta önce 'Allah'ım kazadan koru sağ salim indir uçağımızı ve beni başka ülkelerin doktorlarına muhtaç etme' diye dua ederim."

Orman yangınları sırasında yaptığınız tekne paylaşımı nedeniyle sosyal medyada çok tepki aldınız. Bize o günü anlatır mısınız?
"Uzun süredir Türkiye'ye gelmemiştim o gün Türkiye'deki ilk günümdü. Bir gün önce Miami'de evimdeydim zaten televizyon izlemem, yangından haberim olmadan o paylaşımı yaptım ve fark edince sildim. Fakat olan oldu çok tepki gördüm. Beni tanımayanlar duyarsız olduğumu düşündü. Bana 'Vatan haini' bile dediler. Çok, çok üzüldüm. Herkesten özür diliyorum."

NE OLMUŞTU?

2016 yılında nikah masasına oturduğu Ozan Baran ile ABD'de yaşayan Süreyya Yalçın, geçtiğimiz hafta 46 bavulla Bodrum'a geldi. Güzel havanın tadını çıkarmak için teknesiyle tura çıkan Yalçın, Bodrum'da başlayan yangına aldırış etmeden pozlar verdi.

TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIMI SİLDİ

Kısa sürede gündem olan Süreyya Yalçın'a "Sözün bittiği yer. Ülke yanıyor, sen poz veriyorsun" diye tepki yağdı. Eleştirilerin ardından art arda paylaştığı pozları silen Yalçın, yangınla ilgili de paylaşım yaptı.

yalcin.jpg

Instagram hesabının hikaye kısmından bir paylaşım yapan Yalçın, "Rabbim herkesi korusun, yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı. Tatil pozuyla tepki çeken Süreyya Yalçın, hatasını telafi etmek için yardım göndermişti. Sosyetik güzel, bu kez de adının yazılı olduğu yardım aracı yüzünden sıkıntılı. İddiaya göre; aracı gören bazı vatandaşlar, yardımları geri göndermek istedi. Bir grup vatandaş ise “Öyle bir lüksümüz yok” diyerek bu girişimi engelledi.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar