Sosyal medya tartısına el konulan adamın imdadına yetişti! Belediye Başkanı'ndan açıklama geldi

Sosyal medya tartısına el konulan adamın imdadına yetişti! Belediye Başkanı'ndan açıklama geldi
Sosyal medyada yayılan bir fotoğraf çok sayıda kullanıcıyı üzdü. Osmaniye'de zabıta ekipleri tarafından tartısına ve tezgahına el konulan seyyar satıcı yaşlı bir adama ait olduğu öğrenilen fotoğrafa çok sayıda kullanıcı tarafından tepki gösterildi. Tepkilerin ardından Osmaniye Belediyesi'nden açıklama geldi.

SOSYAL MEDYA TARTISINA EL KONULAN ADAMIN İMDADINA YETİŞTİ! BELEDİYE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Tezgahına ve tartısına el konulduğu için gözyaşlarını tutamayan adamın ağlayarak tezgahına baktığı fotoğraf sosyal medyaya damga vurdu. Ekmek teknesine el konulan yaşlı adamın tezgahına bakarak ağlaması görenleri derinden etkiledi. Çok sayıda kullanıcının tepki gösterdiği olay sonrasında Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara''dan açıklama geldi.
 

 
BELEDİYE BAŞKANI KARA''DAN AÇIKLAMA
 
Sosyal medyadan gelen tepkiler sonrasında Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kara açıklamasında, "Bugün hepimizi üzen tatsız bir olay cereyan etmiştir. Gönül bu olayların hiç meydana gelmemesini ister, ancak insanız hatasız kul olmaz. Amcamızla bir araya geldik, elini öptük, özür diledik helallik istedik. ''Sizler benim yeğenimsiniz dedi'' ve affetti. Var olsun." ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar