Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın ifadesi ortaya çıktı! Eski eşi hakkında söyledikleri şoke etti

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın ifadesi ortaya çıktı! Eski eşi hakkında söyledikleri şoke etti
Eski eşi Mehmet Bilir'e ait iş yerlerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın ifadesi ortaya çıktı.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay ifadesinde, eski eşi Mehmet Bilir’in karanlık insanlarla iletişim kurduğunu ve Gürcistan'daki kumarhane sahipleri ile ilişki kurmaya başladığını duyduğunu söyledi.

Ece Ronay'ın eski eşi Mehmet Bilir'in iş yerlerinin kurşunlanmasıyla ilgili hakkında soruşturma başlatılmıştı. Şüphelilerin tespit edilmesinin ardından 15 Aralık’ta sosyal medya fenomeninin evine baskın düzenlenmişti.

657c27a37af50739ccdb448d.webp

Yapılan operasyonda Ronay ile birlikte 5 şüpheli daha yakalanmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Ronay adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

“KARANLIK KİŞİLERLE İLETİŞİM KURUYOR”

Ece Ronay hakimlikteki ifadesinde şunları söyledi:

“Mehmet'in yavaş yavaş karanlık diye tabir edebileceğim insanlarla ilişki kurduğunu hatta Gürcistan'daki kumarhane sahipleri ile ilişki kurmaya başladığını duymaya başladım.

'KURTKÖY ŞUBEN MAIL ORDER YAPIYOR'

Bir gün 'Muhammet Yakut' ismi ile sahte olduğu anlaşılan bir hesaptan hesabıma 'Sen temiz ticaret yapıyorsun. Fakat senin ismin ile çalışan Kurtköy şuben mail order yapıyor' şeklinde bir mesaj geldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar