Sosyal konut projesinde detaylar 3 gün sonra açıklanacak

Sosyal konut projesinde detaylar 3 gün sonra açıklanacak
TOKİ ucuz konut projesi detayları 3 gün sonra açıklanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ödeme detaylarını duyuracak. 81 ilde dar gelirli vatandaşlar için inşa edilecek sosyal konut projesi için gözler 13 Eylül’e çevrilirken, Şehircilik Bakanı Murat Kurum’dan son dakika açıklaması geldi.

ERDOĞAN AÇIKLAYACAK: SON 3 GÜN KALDI!

Konuttaki fahiş fiyat artışı nedeniyle ev sahibi olamayanlar için hazırlanan, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde geri sayım başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyuracağı sosyal konut projesi ile vatandaşların yüzde 10 peşinat ve 20 yıl vadeyle ev sahibi olmasına imkan tanınacak. Taksitler ise asgari ücretlilerin ödeyeceği şekilde olacak. Proje 250 bin konut ve 100 bin altyapılı konut arsasını içeriyor. Ayrıca 81 ilde yapılacak ucuz konutlarda emekli, genç, engelli vatandaşlar için ek kontenjan ayrılacak.

PROJE DETAYLARI 13 EYLÜL''DE AÇIKLANACAK

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak duyurduğu, 81 ilde dar gelirli vatandaşlar için inşa edilecek konutlar için 13 Eylül''e tarih verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak proje detayları, vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar