Sony’nin elektrikli otomobili tanıtıldı: Özellikleriyle hayran bırakan aracın piyasaya çıkacağı tarih belli oldu

Sony’nin elektrikli otomobili tanıtıldı: Özellikleriyle hayran bırakan aracın piyasaya çıkacağı tarih belli oldu
Sony ve Honda'nın iş birliği ile geliştirilen Afeela elektrikli otomobilin, resmi tanıtımında iki yenilikçi özelliği duyuruldu.

Tanıtım videosuna göre, aracın ön tamponu, gelen mesajların görüntülenebildiği ve video reklamlarının yapılabildiği bir ekrana dönüştürülmüş bir özellikle öne çıkıyor.

fortnitye-2-1-fekt.webp

Tanıtım videosunda, Afeela elektrikli otomobilin tamponuna dönüştürülen medya çubuğu, 3.17 dakikadan itibaren detaylı bir şekilde gösteriliyor. Videoda, medya çubuğunun aracın adını, kırmızı bir uyarı işaretini ve hatta doğum günü kutlamasını gösterme gibi çeşitli kullanım şekillerine vurgu yapılıyor. Ayrıca, Spider-Man: Across the Spider-Verse, Fortnite ve Horizon Forbidden West Complete Edition oyunlarının logolarının da medya çubuğunda görüntülenebileceği belirtiliyor.

Elektrikli aracın ekranlarla donatılmasının yanı sıra dikkat çeken bir diğer garip özellik ise "Monster View" (Canavar Görünümü) olarak adlandırılan özellik. Bu özellik, gösterge panelinin ekranında sanal kaiju canavarlarının konumlandırılmasını sağlayarak sürücüyü bu canavarları yakalamaya davet ediyor.

mosner-1-ljuv.webp Ancak, sürücülerin şehir trafiğinde araç kullanırken sanal canavarları kovalama fikri genellikle olumsuz bir şekilde değerlendiriliyor. Ayrıca, aracın ön panelinde bulunan dev ekran üzerinde film izlenebilmesi özelliği de benzer şekilde eleştiriliyor.

Sony ve Honda'nın ortak geliştirdiği Afeela isimli otomobil hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler, aracın prototip olarak tanımlandığı ve 2026 yılında Kuzey Amerika pazarında olması öngörülen araçla ilgili detaylara Afeela’nın YouTube kanalında ulaşabilirler.

sony-fortnitei-otomobillere-getiriyor-cfla.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar