Son durum ne? Binlerce sürücü ehliyet affı bekliyor

Son durum ne? Binlerce sürücü ehliyet affı bekliyor
Yeni yılın başlamasıyla birlikte, 2024 ehliyet affı hâlâ belirsizliğini korurken, milyonlarca sürücü bu haberin detaylarını heyecanla bekliyor.

Ehliyetine el konulan binlerce sürücü, 2024'te ehliyet affı haberini dört gözle bekliyor. Ehliyet affı için net bir tarih belirlenmemiş durumda. Kaza yapmayan sürücüler, ehliyet affının çıkacağını umut ederken, bu konuda somut bir adım atılmamış olması, 2 milyondan fazla sürücüyü endişeli bir bekleyiş içinde bırakıyor.

Ehliyet affının ne zaman geleceği belirsiz olsa da, sürücüler sürekli olarak haberleri takip ederek umutlu bekleyişlerini sürdürdü ve ehliyet affı talepleri, 2 milyondan fazla sürücü tarafından sürekli olarak sorulan sorular arasında yer aldı.

CHP KANUN TEKLİFİ SUNDU

CHP'li Mustafa Sarıgül, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, kanun teklifinin insan canına kastetmeyen, yaralamayan ve madde bağımlısı olmayan herkesin bir defaya mahsus affedilmesini içerdiğini ifade etti. Sarıgül, teklifin desteklenmesi ve yasalaşması halinde ehliyetlerine el konulan, geçim kaynağı şoförlük olan vatandaşların işlerine dönme imkanı bulacağını belirtti.

Ayrıca, ehliyeti alındıktan sonra işlerini kaybeden kamyon ve taksi şoförlerinin olduğunu vurguladı ve TBMM'nin bu konuda bir düzenleme yapmasının gerekliliğine dikkat çekti. Sarıgül, ehliyet affı kanun teklifinin yasalaşmasıyla şoför esnafının mutlu olacağını ifade etti.

MİLYONLARCA SÜRÜCÜ SESLERİNİ DUYURMAYA ÇALIŞIYOR

Milyonlarca trafik ihlali yapmayan sürücü, ehliyetlerine el konulup trafikten men edilmesi sonrasında çözüm bekliyor. Ehliyet affı bekleyenler, sosyal medya platformlarında mağduriyetlerini paylaşarak yetkililere seslerini duyurmaya çalışıyor.

YORUMLAR (31)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
31 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar