Son dakika...Yazar Eylem Tok ve ölümlü kazaya karışan oğlu hakkında flaş karar

Son dakika...Yazar Eylem Tok ve ölümlü kazaya karışan oğlu hakkında flaş karar
Trafik kazası sonrası Mısır'a kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Eyüpsultan ilçesinde, arabasıyla yol kenarındaki ATV tipi araçlara çarparak bir kişinin ölümüne ve dört kişinin yaralanmasına neden olan 17 yaşındaki sürücünün, olayın ardından uçakla Mısır'a gittiği belirlendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mithatpaşa Mahallesi Davutpaşa Caddesi'nde 1 Mart günü saat 23.30'da Belgrad istikametindeki orman yolunda gerçekleşen ölümlü trafik kazasıyla ilgili çalışma başlattı.

Yapılan incelemeler sonucunda, seyir halindeki 3 ATV aracından birinin arıza yaparak yol kenarına çekildiği, burada tamir edilmeye çalışıldığı sırada aynı yönde ilerleyen iki araçtan birinin bu arızalı araca çarptığı tespit edildi.

65e82edb8e42d241c6891a31.webp

Kazada yaralanan O.M.A., İ.G., T.A., S.K. ve H.T. isimli kişilerin hastaneye kaldırıldığı ve O.M.A.'nın yaşamını yitirdiği, T.A.'nın ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirlendi.

Ekiplerin yaptığı incelemede, kaza anında aracı kullanan 17 yaşındaki T.C.'nin annesi E.T. ile birlikte olay yerinden ayrılarak İstanbul Havalimanı'na gittikleri, burada işlemlerinin ardından saat 04.30 sıralarında Mısır'a uçtukları belirlendi.

AÇIKLAMA YAPTI

Olayla ilgili soruşturma sürerken İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca anne ve oğlunun ifadelerinin alınması için yakalama kararı çıkardı. Yazar Eylem Tok dün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Her gün 'Lütfen Türkiye'ye dönelim ve ben cezam ne ise onu çekeyim, ben bir aileyi dağıttım' diye ağlıyor. Hiçbir zaman burada kalmak, bu suçlamalardan kaçmak gibi bir düşüncesi olmadı onun. Ama annelik iç güdüsü, lütfen beni de anlayın. Ben olay yerinde insanların telefonlarını da toplamadım, bunlar doğru değil. Çok çok üzgünüm. Oradaki tüm çocuklar bizim de çocuklarımız, kazada ölen kardeşimizin ailesi bizim de ailemiz. Biz dönüp doğru olanı yapacağız ve adalete teslim olacağız. Hem kendim adına hem de oğlum adına tüm kamuoyundan içtenlikle özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

65e82edb8e42d241c6891a32.webp

YAKALAMA KARARI ÇIKTI

17 yaşındaki sürücü T.C.'nin annesi ünlü yazar Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlu hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar