Son dakika... Kocaeli’de bir kişi tır şoförünü rehin aldı

Son dakika... Kocaeli’de bir kişi tır şoförünü rehin aldı
Kocaeli Kuzey Marmara Otoyolu'nda silahlı bir kişi, bir tır şoförünü rehin aldı. Ekiplerin şahsı ikna çalışmaları devam etmekte. Şahıs kendisini ikna etmeye çalışan ekiplere İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüşmek istediğini iletti.

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Kocaeli Kuzey Marmara Otoyolu İstanbul mevkiinde silahlı bir kişi, tırın içerisinde sürücüyü rehin aldı. Polis ve jandarma, Körfez Sevindikli mevkiinde yolu keserek trafiği durdurdu. Şüpheli, kendisini ikna etmeye çalışan ekiplere İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüşmek istediğini iletti. Şahsı ikna çabaları devam ederken, çevrede güvenlik önlemleri alındı. Şahıs ayrıca sosyal medyadan da canlı yayın açtı.

aw104817-03-1.jpg

"UĞRADIĞIM HAKSIZLIKLAR VAR"

Şahıs sosyal medyadan yaptığı yayında, "Bildiğim bazı cinayetler, kara para aklama olayı var. Kimse bana yardımcı olmadı. Bir komiser 7.5 trilyona nasıl ev yapabilir. Benim istediğim İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüşüp, derdimi anlatmak istiyorum. Elimde kanıtlı şeyler var. Ben kimseyi öldürmek istemiyorum. Psikolojim bozuk değil. Küçük kızım var, eşimden ayrıldım. Büyük haksızlıklara uğradım. Kimseye zarar vermek istemiyorum. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya dışında kimseye teslim olmam. Hiç umudunu kaybettin mi? Hayal kuran, hayallerini yerine getiren bir adamdım. 2 senedir hayal kuramıyorum. Uğradığım haksızlıklar var. Hiç kimse sesini çıkarmıyor. Bari ben çıkarayım dedim. Bakanımdan başka kimseye teslim olmam" açıklamasını yaptı.

aw104833-01.jpg

aw104817-01.jpg

aw104817-06.jpg

aw104817-05.jpg

aw104817-04.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar