İYİ Parti'de sular durulmuyor! 4 ilçe başkanı görevden alındı

İYİ Parti'de sular durulmuyor! 4 ilçe başkanı görevden alındı
İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım, Akyurt, Çubuk, Haymana ve Beypazarı ilçe başkanlarının görevden alındığını açıkladı.

Art arda istifaların yaşandığı İYİ Parti’de yaprak dökümü sürüyor. Son olarak Ankara Milletvekili Yüksel Arslan’ın istifa ettiği partiden flaş görevden alınmalar geldi.

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Akyurt, Çubuk, Haymana ve Beypazarı ilçe başkanlarının görevden alındığını duyurdu.

a336d04f-7dfc-4fb6-ad1c-85b189898234.jpeg

İYİ PARTİ'DE İSTİFA DALGASI

İYİ Parti'nin 31 Mart'taki yerel seçimlere yalnız gireceğini açıklamasının ardından son 2 ayda üst üste istifalar gelmeye başladı. İYİ Parti'de Ankara ve İstanbul çalışmaları yürütüldüğü sırada Ankara'daki 25 ilçe başkanından 21'inin, Mansur Yavaş'ın desteklenmesi gerekti yönündeki görüşlerini genel merkeze ilettikleri belirtilmişti.

Yavaş’ın Akşener’in 'korkak' çıkışına yanıt vermesinin ardından bu süreç tekrar gündeme geldi. Akşener'in hem bu konuşmasını hem de Uşak ziyaretinde Ankara ve İstanbul'da da kendi adaylarını çıkaracaklarını duyurduğunu hatırlatan İYİ Parti

istifa mesajında partinin seçimlere müstakil girme kararına rağmen Ankara özelinde bir işbirliği için çaba gösterdiğini belirten Arslan, "Yavaş, bırakın korkak olmayı, çatal yüreklidir" dedi.

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu da 9 Ekim'de istifa etmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar