Son dakika... İstanbul'da sıcak saatler! Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi

Son dakika... İstanbul'da sıcak saatler! Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi
Bahçelievler’de bir kişi, lüks otomobilin içerisinde kafasından vurulmuş halde bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde, Neyire Neyir Sokak üzerinde bugün saat 11.30 sıralarında meydana gelen olayda, lüks bir araçta hareketsiz yatan bir kişinin bulunmasıyla alarm verildi. Olayı gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

aw153643-01.jpg

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, araç içerisinde bulunan kişinin kafasından vurulduğu ve hayatını kaybettiği tespit edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olay yeri inceleme ekipleri araç içerisinde yapılan incelemelerde bir adet tabanca bulundu.

aw153643-03.jpg

Henüz kimliği belirlenemeyen şahsın cesedi, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Ölüm nedeninin belirlenmesi için yapılacak otopsi işlemiyle birlikte daha fazla bilgiye ulaşılması bekleniyor.

aw153643-02.jpg

Polis, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatırken, soruşturmanın şüphelinin kimliğinin tespiti ve olayın perde arkasını aydınlatmak için devam edeceği belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar