İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğenine soruşturma

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğenine soruşturma
Gelen son dakika bilgisine göre, İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu'nun “Hamas’ın Filistin’de yaptığı biz Türkiye’de yapmak zorundayız" ifadelerinin ardından savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada büyük ilgi gören görüntülerde, İsmailağa cemaatinin merhum lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu'nun konuşmaları yer aldı.

"TÜRKİYE’DE YAPMAK ZORUNDAYIZ"

Ustaosmanoğlu'nun yayımlanan videosunda, “Hamas’ın Filistin’de yaptığı biz Türkiye’de yapmak zorundayız. Biz şu an itibarıyla eğer vakti zamanı iyi değerlendirebilirsek Türkiye’de bir devrimin olmaması için hiçbir sebep yok. Vallahi de billahi de tallahi de zafere az kaldı” ifadelerini kullandığı görülmüştü.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya hesapları tarafından paylaşılan ve Saadettin Ustaosmanoğlu'na ait olduğu belirtilen video içeriğinde sarf edilen sözleri nedeniyle, Saadettin Ustaosmanoğlu hakkında "Suç işlemeye tahrik" suçundan resen soruşturma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar