Son dakika... Hastaneyi silahla taradılar çok sayıda yaralı var

Son dakika... Hastaneyi silahla taradılar çok sayıda yaralı var
Denizli'de bulunan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne silahlı saldırı yapıldı. İlk belirlemelere göre 2'si ağır 7 kişi yaralandığı bildirildi.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Pamukkale Üniversite Hastanesi'nin acil servis girişinde bulunan kafeterya önünde silahlı saldırı gerçekleşti. İlk belirlemelere göre 2'si ağır olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı.

aw153232-06.jpg

Olay, Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesi'nde meydana geldi. Saat 16.00 sıralarında hastane bahçesinde bulunan kafeteryada, iddiaya göre aralarında husumet bulunan bir kişiye rastgele ateş açan 2 şüpheli saldırganın silahlı saldırısıyla gerçekleşti. Saldırı, otopark kısmından kafeteryaya doğru gerçekleştirildi ve kullanılan tüfeklerden çıkan saçmalar, kafeteryanın içerisinde oturan 6 kişiye daha isabet etti.

aw153232-05.jpg

Yaralılar, hızla müdahale eden sağlık personeli ve güvenlik görevlileri tarafından kafeteryanın yanındaki acil servise taşındı. Tedavilerine başlanan yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesi bulunan bir kişinin acil ameliyata alındığı bildirildi.

aw153232-03.jpg

Saldırı sonucunda kafeteryadaki camların kırıldığı ve bölgede büyük bir panik yaşandığı belirtildi. Yaşananların ardından acil servis çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, polis ekipleri saldırganların yakalanması için güvenlik kamerası kayıtlarından eşkalleri belirlemek üzere geniş çaplı bir araştırma başlattı.

aw153232-02.jpg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Öne Çıkanlar