Son Dakika | Fenerbahçe Joachim Löw ile anlaştı mı?

Son Dakika | Fenerbahçe Joachim Löw ile anlaştı mı?
Vitor Pereira ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları devam ediyor. Sarı lacivertlilerin gündemine aldığı isimlerden biri de Joachim Löw oldu. Ancak kanaryanın yüzü Löw'den yana gülmeyecek gibi görünüyor.

Fenerbahçe'de  Joachim Löw depremi!

Süper Lig'de kötü gidişatını sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira ile yollar ayrılmıştı. Yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren sarı lacivertlilerin gündemine aldığı isimlerden biri de Joachim Löw oldu. Tecrübeli hocanın, yeniden Fenerbahçe'ye gelmesiyle ilgili Alman basını flaş bir haber yayınladı.

Fotomaç'ın Alman basını Sport Bild'den aktardığı  habere göre Joachim Löw, Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak bakmıyor. Alman teknik adamın hayalindeki ligin İspanya olduğu ancak Real Madrid'in Carlo Ancelotti, Barcelona'nın da Xavi ile anlaşması nedeniyle kısa vadede bunun mümkün olmadığı belirtildi.

Joachim Löw için İngiltere Premier Lig'in de alternatiflerden biri olduğu kaydedildi. Haberin detayında ise Löw'ün üst düzey bir takımdan teklif gelmediği sürece takım çalıştırmayı düşünmediği belirtildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar