CHP'li belediye başkan adayına bıçaklı saldırı

CHP'li belediye başkan adayına bıçaklı saldırı
CHP'nin Kayseri Yeşilhisar Belediye Başkan Adayı Avukat Deniz Onaç kar maskeli şahıslar tarafından saldırıya uğradı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Yeşilhisar Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Avukat Deniz Onaç, iddialara göre kar maskeli saldırganların hedefi oldu. Olay, Yeşilhisar - Ürgüp yolunda meydana geldi ve Onaç'ın aracıyla seyir halindeyken gerçekleşti.

BIÇAKLA ELİNDEN YARALANDI

Saldırı anıyla ilgili edinilen bilgilere göre, Deniz Onaç aracıyla seyir halindeyken aracının yolda kaldığını belirten kar maskeli kişilerden yardım isteğiyle karşılaştı. Ancak kısa süre sonra, henüz belirlenemeyen bir nedenle saldırganlar tarafından hedef alındı. Yaklaşık 10 kilometrelik bir yolculuktan sonra, Onaç'a karşı saldırı gerçekleşti. Olayın ardından yaşanan arbede sırasında bıçakla elinden yaralanan Onaç, aldığı darbe sonucu bir süre baygınlık geçirdi.

aw138312-01-nfps.webp

ONAÇ HASTANEYE KALDIRILDI

Olayın ardından 112 Acil Servis'e ve ailesine haber veren Deniz Onaç, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin ardından taburcu edilen Onaç'ın durumu şu an için stabil olduğu belirtildi. Ancak, saldırganların yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı bir çalışma başlattı.

640x360.jpeg

DENİZ ONAÇ KİMDİR?

Deniz ONAÇ, 1996 yılında Hakkâri ilinde doğdu. İlköğretim eğitimini çeşitli şehirlerde okuyarak Niğde 23 Nisan Havacılar İlköğretim Okulunda tamamladı. Lise eğitimini Niğde Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesinde tamamladı. Lisans eğitimini Konya KTO Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamladıktan sonra yüksek lisans eğitimini de Konya KTO Karatay Üniversitesi Kamu Hukuku Tezli Yüksek Lisans Programından mezun olarak tamamladı. İstanbul Galatasaray Üniversitesi Kamu Hukuku Doktora Programında eğitimine devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar