Somali Cumhurbaşkanının oğlunun karıştığı trafik kazasıyla ilgili bomba gelişme: Çarptığı kuryeyi öldürmüştü!

Somali Cumhurbaşkanının oğlunun karıştığı trafik kazasıyla ilgili bomba gelişme: Çarptığı kuryeyi öldürmüştü!
Adalet Bakanı Tunç, Somali Cumhurbaşkanının oğlunun karıştığı trafik kazası ile ilgili olarak kaza sonrası olay yeri incelemesi ve ilk kusur değerlendirmesini yapan polis memurları hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

NELER OLMUŞTU?

Fatih’te Avrasya Tünel çıkışı Kennedy Caddesi Zeytinburnu istikametinde iddiaya göre 30 Kasım Perşembe günü öğlen saatlerinde yaşanan kazada Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud’un oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud, motosikletli kurye Yunus Emre Göçer’e çarpmıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulduğu belirtilen 38 yaşındaki Göçer, ağır şekilde yaralanmıştı.

aw093534-01.jpg

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı motosiklet sürücüsünü Göçer’i hastaneye götürdü. Bir süre yoğun bakımda tedavi gören, 1'i engelli 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Göçer tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Kazanın ardından polis merkezinde ifadesi alındığı öğrenilen Mohammed Hassan Shekh Mohamud’un ise serbest bırakıldığı öğrenilmişti.

aw093534-02.jpg

İNCELEME YAPAN POLİSLER HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Somali Cumhurbaşkanının oğlunun karıştığı trafik kazası ile ilgili olarak kaza sonrası olay yeri incelemesi ve ilk kusur değerlendirmesini yapan polis memurları hakkında adli soruşturma başlatıldığını bildirdi. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

somali.jpg

"Alınan ikinci rapor üzerine iki rapor arasındaki çelişkinin giderilmesi ve kesin rapor alınması için Adli Tıp Kurumundan rapor beklenmektedir. Sıfatı ne olursa olsun herkes kanun karşısında eşit olup şüphelinin yakalanması için uluslararası prosedür dahil tüm süreç titizlikle işletilmekte ve soruşturma tüm yönleriyle sürdürülmektedir."

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar