Sokak röportajında konuşan bir vatandaş insanları gereksiz masraf yapmakla suçladı: Kimse ağlayıp zırlamasın

Sokak röportajında konuşan bir vatandaş  insanları gereksiz masraf yapmakla suçladı: Kimse ağlayıp zırlamasın
Zasparagas isimli YouTube kanalına konuşan bir vatandaş, geçim derdini yok sayarak, "iPhone çıkıyor son modeli, 5 bin lira ucuz diye geceden kuyruğa giriyor millet. Al tuşlu telefon. Boşuna kimse ağlayıp zırlamasın, aç arıyorsan Afrika'ya git" ifadelerini kullandı.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Türkiye’de son zamanlarda oldukça popüler olan sokak röportajları vatandaşların nabzının tutmaya devam ediyor. Her geçen gün yenisinin çekildiği röportajlarda ilginç diyaloglar ortaya çıkıyor. Bu seferki sokak röportajında konuşan bir kişi hayat pahalılığını yok sayarak geçim derdi yaşayan insanlara sitem etti.

Zasparagas isimli YouTube kanalına konuşan vatandaş, “Eskiden bir evde bir kişi çalışırdı, bütün aile geçinirdi. Niye? Çünkü bu fuzuli masraflar yoktu. Şimdi 5 kişilik bir ailede 4 kişi çalışıyor yine geçinemiyor. Niye? Fuzuli masraf” diye konuştu. “IPhone bilmem kaç çıkıyor son modeli, 5 bin lira ucuz diye geceden kuyruğa giriyor millet” diyen vatandaş, “Sen geçinebilir misin daha Allah aşkına. Al tuşlu telefon veya akıllı telefonun ucuzunu al. “ ifadelerini kullandı.

Kimsenin boşuna ağlamaması gerektiğini ifade eden vatandaş, “Aç arıyorsan Afrika'ya git. Türkiye'de ne açı” diyerek Türk vatandaşlarını gereksiz harcama yapmakla suçladı.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar