Sokak ortasında eski sevgilisini darp eden adama mahalle raconu: Sen misin kadına el kaldıran

Sokak ortasında eski sevgilisini darp eden adama mahalle raconu: Sen misin kadına el kaldıran
İzmir’de eski sevgilisini sokak ortasında darp eden şahsı, mahalleli yakalayıp darp etti.

Kadına şiddetin son adresi İzmir oldu. İzmir’in Konak ilçesinde bir adam, tartıştığı eski sevgilisini sokak ortasında tekme tokat dövdü. Olayı fark eden çevredeki vatandaşlar, şahsı yakalayıp darp etti.

Olay, gece saatlerinde Alsancak semti Yüzbaşı Şerafettin Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, eski sevgilisi A.E. ile sokakta karşılaşan A.Ş. arasında tartışma çıktı. Gerginliğin kısa sürede artması sonucu, A.E. kendisi ile gelmek istemeyen A.Ş.'yi tekme, tokat ve yumrukla darbetti.

eski-sevgilisini-darbetti-cevredekiler-tarafindan-dovuldu-6191-dhaphoto2.jpg

Vücuduna aldığı darbeler ile yere düşen kadın, A.E.'nin tekmeleriyle yaralandı. Olay sonrası kaçan A.E., çevredekiler tarafından yakalanarak darbedildi. Olay sonrası A.E. polis merkezine götürüldü. Yaralanan kadın ise Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay sonrası A.Ş.'nin şikayetçi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

eski-sevgilisini-darbetti-cevredekiler-tarafindan-dovuldu-6191-dhaphoto4.jpg

Öte yandan, A.E.'nin eski sevgilisi A.Ş.'yi darbettiği anlar saniye saniye bir güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, sokakta karşılaşan A.E. ve A.Ş. tartışmaya başlıyor. A.Ş.'yi kendisi ile gelmesi için kolundan çeken A.E., daha sonra kadını, tokat ve yumruk darbeleri ile darbediyor. Aldığı darbeler ile A.Ş. yere yığılırken, A.E. yerde tekmelemeye devam ediyor. Daha sonra kaçan A.E.'nin peşinden çevredekilerin koştuğu görülüyor. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (DHA)

eski-sevgilisini-darbetti-cevredekiler-tarafindan-dovuldu-6191-dhaphoto3.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar