SMA kampanyasını eleştirenlere Cem Yılmaz'dan sert tepki

SMA kampanyasını eleştirenlere Cem Yılmaz'dan sert tepki
Milli Piyango yılbaşı çekilişinde satılmayan üç biletin ikramiye tutarı olan 75 milyon liranın SMA hastası çocuklar için kullanılmasına yönelik kampanyaya iktidara yakın isimlerden eleştiri gelince Komedyen Cem Yılmaz'dan da tepki gecikmedi.

Milli Piyango yılbaşı çekilişinde satılmayan üç biletin ikramiye tutarı olan 75 milyon liranın SMA hastası çocuklar için kullanılmasına yönelik ünlü isimler ve siyasetçiler tarafından kampanya başlatıldı. 

Kampanyanın başlamasının ardından iktidara yakın isimler çok sert tepki gösterdi. 

Gelen tepkilerin ardından kampanyaya destek veren Cem Yılmaz'dan karşılık gecikmedi. Cem Yılmaz, "Tamam yine siz haklısınız. Bildiğiniz gibi yapın sevgili kardeşim" dedi.

İşte Cem Yılmaz'ın sosyal medyadan yaptığı o açıklama:

"Tamam yine siz haklısınız. Bildiğiniz gibi yapın sevgili kardeşim. Ben belediyeden 2.754 lira aldım o yüzden tweet attım. Geçen hafta da 3 aile şahsen yardım istemişti, yaptım. Meğer büyük bir oyun varmış yalan söylüyorlarmış. Uyardıgınız için teşekkürler. Sağolun. Bir daha yapmam.

Bir diğer ciddiyetsiz konu da; benim Kaz Dağlarında villam var. Adresi belliyse yazarsanız memnun olurum nerede villam gidip yerleşeyim bari. Boş durmasın. Athena Gökhan'a yakın mı? Büyük resmin tam neresinde?"

cmylmz1.jpgcmylmz2.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar