Skeç gibi yolculuk! Taksicinin inatçı yolcu ile büyük imtihanı!

Skeç gibi yolculuk! Taksicinin inatçı yolcu ile büyük imtihanı!

İstanbul'da Anadolu Yakası'ndan taksiye binen bir yolcu taksi şoförünün köprüden geçmesi üzerine çılgına döndü. Gaziantep'te yaşadığını söyleyen yolcu İstanbul'a başka zamanlarda da geldiğini ve iki yaka arasında düz yoldan geçtiğini iddia etti.

Gaziantep’den İstanbul’a gelen bir şahıs bindiği takside yaşadığı diyalogla dikkat çekti.

Araç kamerasına kaydedilen görüntülerde daha önceleri de İstanbul’a geldiğini söyleyen şahıs şoförün kendisini köprüden geçirmesine tepki gösterdi.

Anadolu Yakası’ndan araca binen kişi Avrupa Yakası’na geçmek istemesine rağmen taksi şoförünün köprüye girmesine sinirlendi. Daha önceleri de İstanbul’a geldiğini ancak iki yaka arasından geçerken ne köprü ne de Avrasya Tüneli’ni kullanmadığını iddia etti.

Taksi şoförünün önceki yolculuklarında köprü kullanmadıysa tünelden geçme ihtimali olduğunu söylemesine de tepki gösteren müşteri ‘tüneli bilmiyor muyum’ dedi.

Anadolu Yakası’ndan Avrupa’ya düz yolla geçtiğini iddia eden şahıs, ‘Karşıya geçeceğiz dedik köprüde ne işimiz var’ dedi.

Sabırla cevap veren taksi şoförünün ikna edemediği yolcu “Daha önce geldiğimde geçtim düz yoldu, sen köprüden götürüyorsun ne yapmaya çalışıyorsun” dedi.

Sosyal medyada yayınlanan görüntüler ise çok fazla paylaşıldı.