Siyasilerden Ramazan Bayramı mesajları

Siyasilerden Ramazan Bayramı mesajları
Siyasi parti liderleri ve belediye başkanları, Ramazan Bayramı dolayısıyla tebrik mesajları yayımladı. İşte liderlerin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar.

SİYASİLERDEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI

Her yıl olduğu gibi bu sene de Ramazan Bayramı dolayısıyla tebrik mesajları peş peşe geldi. Siyasi parti liderlerinin ve belediye başkanlarının mesajları ise sosyal medyada en çok beğenilenler arasında yer aldı. İşte siyasi isimlerin paylaştığı bayram mesajları...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener:

İYİ Parti''nin başkent Ankara''da kurduğu ''Bayram sofrası'' etkinliğinden bazı kareleri yayımlayan Akşener, ''Beraberliğimizin güçlendiği bayramlara kavuşmak dileğiyle'' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu:

Ramazan Bayramı''nı ailesiyle beraber geçiren Kılıçdaroğlu, ''''Ailemizin iki yeni üyesiyle, güzel ülkemizin tüm ailelerine iyi bayramlar dileriz'''' notunu paylaştı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan:

AKP''li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Rabbime millet olarak bizleri sağlık ve afiyet içinde bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşturduğu için hamdediyorum. Milletimizle birlikte yurt dışında yaşayan kardeşlerimizin, soydaşlarımızın ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum'''' mesajını paylaştı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu:

Temel Karamollaoğlu, "Bayramlarda birliktelik ve kardeşlik; birliktelik ve kardeşlikte de nice bayramlar vardır. Milletimizin ve tüm Müslümanların Ramazan Bayramı mübarek olsun" mesajını paylaştı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan:

Bayram dolayısıyla eşiyle bir video paylaşan Babacan, "Sevgi, birlik ve paylaşmanın bayramı #RamazanBayramı''mızı tebrik ediyor, tüm ülkemize sağlıklı ve huzurlu günler temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu: 

Ramazan Bayramı''nda bir mesaj paylaşan İBB Başkanı İmamoğlu, "Herkese mutlu, huzurlu bir bayram diliyorum. Ramazan ayı boyunca paylaştığımız iftar sofralardaki gibi birliği, beraberliği ve dayanışmayı bayramda da devam ettirelim" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş: 

"Huzurun evinizden, mutluluğun gönlünüzden hiç eksik olmayacağı, sevdiklerinizle birlikte çok güzel bir bayram geçirmenizi dilerim. Mutlu, sağlıklı, huzurlu günler umuduyla; Ramazan Bayramı''mız mübarek olsun" mesajını paylaştı.

İzmir Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Tunç Soyer: 

"Bu bayramın da huzurla, umutla, dayanışmayla, İzmir tadında geçmesini diliyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun" dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar