Siyasi partilerde kazan kaynıyor! 10 muhalif isim daha AKP'ye geçecek

Siyasi partilerde kazan kaynıyor! 10 muhalif isim daha AKP'ye geçecek
Kulislerden aktarılan bilgilere göre, iktidar partisinin saflarına muhalefet partilerinden 10 isim daha katılacak.

10 MUHALİF İSİM DAHA AKP'YE GEÇECEK!

Eski CHP ve Memleket Partisi vekili Teğmen Mehmet Çelebi''nin ardından AKP''ye geçecek isimlerle ilgili çalışmaların ayrıntıları belli oldu. Kulislere göre AKP''ye geçecek isimlerle ilgili bir liste oluşturuldu.

Hazırlanan listede 10 kişinin isminin yer aldığı iddia edilirken, o isimlerin mart ayına kadar AKP''ye katılarak, Cumhur İttifakı''nın yanında duracaklar.

İddialara göre AKP''ye katılan muhalif isimlerle, "beka" üzerinden bir çıkış yapılarak muhalif partilere karşı bir kampanya başlatılacak.

Gazete Durum''dan Ahmet Sesli''nin haberine göre listede yer alan isimlerin bir bölümü de alevi kökenli olacak. Kulislerde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın, 7 Ekim''de duyurduğu Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı''nın kurulmasının da bu doğrultuda olduğu bilgisi dolaşıyor.

Kulislerde dolaşan iddialara göre AKP, kendi taraflarına geçecek alevi kökenli isimler üzerinden, iktidar tarafından Cumhurbaşkanlığı adaylığına kesin gözle bakılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu''nu topa tutacak. Kılıçdaroğlu''nu bu süreçte yıpratmak için de alevi kökenli isimler vitrine çıkarılacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar